Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

«Коза Чка» збирає сироварів в GastroHub.

«Коза Чка» збирає сироварів в GastroHub.

Практичний курс за участю литовських сироварів відбудеться 17 та 18 листопада.  

Ферментація: початок!

30.10.18

Ферментація: початок!

Гриби, оцти, сири і ковбаси, Луї Пастер, температура й вологість - що їх об'єднало? Дієго Прадо - професор Баскського кулінарного центру.

Майстер-клас Еліни Бойко «Кондитерська вітрина» 

Майстер-клас Еліни Бойко «Кондитерська вітрина» 

Майстер-клас Еліни Бойко по тортах, структурі і варіантах наповнення кондитерської вітрини 16 жовтня в GastroHub.

Олії, соуси, десерт, сири і напої - про них говорили і їх пробували на другому шефському дні в GastroHub.

25.10.2018

Олії, соуси, десерт, сири і напої - про них говорили і їх пробували на другому шефському дні в GastroHub.

Другий Шефський день, організований спільно з партнером локації Міжнародним конгресом шеф-кухарів "Fontegro", позаду, а це означає, що сьогодні ми дізналися багато нового.

Новий практичний майстер-клас “Торт “Колібрі” від кондитерської студії «Шеф-кондитер».

Новий практичний майстер-клас “Торт “Колібрі” від кондитерської студії «Шеф-кондитер».

Майстер-клас з акварельного розпису тортів по крем-чізу відбудеться 10 листопада 2018 року в GastroHub.

Майстер-клас по Фуд-хімії для кухарів відбувся в GastroHub.

04.10.18

Майстер-клас по Фуд-хімії для кухарів відбувся в GastroHub.

2 жовтня відбувся дебютний майстер-клас по Фуд-хімії для кухаря

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї