Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

Фуд-Фотографія від «Шеф-кондитер»

Фуд-Фотографія від «Шеф-кондитер»

Зйомка кондитерських виробів в трьох проекціях, можливі помилки, головні атрибути фотографа, світло і техніки освітлення, постобробка фотографій і багато-багато іншого.

Перший Шефський день відбувся!

21.09.18

Перший Шефський день відбувся!

Шеф-кухарі й кухарі, постачальники обладнання та інвентаря, виробники сільськогосподарської продукції відвідали захід у GastroHub

Перша з дванадцяти лекцій по сироварінню відбулася в GastroHub

01.09.18

Перша з дванадцяти лекцій по сироварінню відбулася в GastroHub

Присвячений науковому підходу до підбору молока захід відкрив Курс уважного сировара.

Дієго Прадо, викладач Баскського кулінарного центру, розповість все про ферментацію.

Дієго Прадо, викладач Баскського кулінарного центру, розповість все про ферментацію.

Програми Баскського кулінарного центру, найінноваційнішого центру навчання Іспанії, відтепер в GastroHub в рамках роботи навчального центру Fontegro.

Дегустація сирів і шоколадних цукерок з сиром - черговий чарівний захід у GastroHub

30.08.2018

Дегустація сирів і шоколадних цукерок з сиром - черговий чарівний захід у GastroHub

Ольга Терницька, Евеліна Бойко та Тетяна Магера провели вишуканий гастрономічний вечір в GastroHub

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї