Скоро:
ВСІ ПОДІЇ
19.11.18
«Коза Чка» і литовські сировари відвідали GastroHub
Сири з України та Литви, вино і божевільна кількість нової інформації - з цього почала роботу міжнародна Асоціація сироварів.
«М'ясо та ліс» - під такою назвою в GastroHub відбудеться вечеря молодих, талановитих кухарів.
Після практики у шефів з зірками Michelin у Франції Отрощенко Денис і Сапронов Дмитро вирішили організувати гастровечерю з сезонним меню і акцентом на локальні продукти.
16.11.18
Найбільший форум ресторанно-готельного бізнесу FoReCh-2018 - done!
Оптовий ринок «Столичний» представив проект GastroHub на спільному стенді Fontegro Ukraine і компанії Profitex.
Курс уважного сировара від Ольги Терницької
Продовження курсу по сироварінню в перший день зими в GastroHub.
12.11.19
Барвисті птахи урізноманітнили суботній день на нашій локації
Шефський день в листопаді відбудеться вже 20 числа.
Fontegro Ukraine на ринку «Столичний» проведе черговий захід для об'єднання всіх кухарів України.
Людина, яка вміє поводитися з чвертю бика і тушею баранчика через тиждень виступить в GastroHub.
01.11.18
GastroHub - багатофункціональний простір. Перевірено "Syngenta".
Божевільно плідні два дні в GastroHub - це Клуб стратегічного партнерства, який провела “Syngenta” в рамках своєї співпраці з представниками плодоовочевого бізнесу.
«Коза Чка» збирає сироварів в GastroHub.
Практичний курс за участю литовських сироварів відбудеться 17 та 18 листопада.
30.10.18
Гриби, оцти, сири і ковбаси, Луї Пастер, температура й вологість - що їх об'єднало? Дієго Прадо - професор Баскського кулінарного центру.
Майстер-клас Еліни Бойко «Кондитерська вітрина»
Майстер-клас Еліни Бойко по тортах, структурі і варіантах наповнення кондитерської вітрини 16 жовтня в GastroHub.
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї