Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

«Коза Чка» і литовські сировари відвідали GastroHub

19.11.18

«Коза Чка» і литовські сировари відвідали GastroHub

Сири з України та Литви, вино і божевільна кількість нової інформації - з цього почала роботу міжнародна Асоціація сироварів.

«М'ясо та ліс» - під такою назвою в GastroHub відбудеться вечеря молодих, талановитих кухарів.

«М'ясо та ліс» - під такою назвою в GastroHub відбудеться вечеря молодих, талановитих кухарів.

Після практики у шефів з зірками Michelin у Франції Отрощенко Денис і Сапронов Дмитро вирішили організувати гастровечерю з сезонним меню і акцентом на локальні продукти.

Найбільший форум ресторанно-готельного бізнесу FoReCh-2018 - done!

16.11.18

Найбільший форум ресторанно-готельного бізнесу FoReCh-2018 - done!

Оптовий ринок «Столичний» представив проект GastroHub на спільному стенді Fontegro Ukraine і компанії Profitex.

Курс уважного сировара від Ольги Терницької

Курс уважного сировара від Ольги Терницької

Продовження курсу по сироварінню в перший день зими в GastroHub.

Колібрі на тортах в GastroHub

12.11.19

Колібрі на тортах в GastroHub

Барвисті птахи урізноманітнили суботній день на нашій локації

Шефський день в листопаді відбудеться вже 20 числа.

Шефський день в листопаді відбудеться вже 20 числа.

Fontegro Ukraine на ринку «Столичний» проведе черговий захід для об'єднання всіх кухарів України.

Спікер: Пєтя Павлович (м.Москва). Засновник блогу для любителів пива й м'яса, м'ясник нового покоління. 

Спікер: Пєтя Павлович (м.Москва). Засновник блогу для любителів пива й м'яса, м'ясник нового покоління. 

Людина, яка вміє поводитися з чвертю бика і тушею баранчика через тиждень виступить в GastroHub. 

GastroHub - багатофункціональний простір. Перевірено

01.11.18

GastroHub - багатофункціональний простір. Перевірено "Syngenta".

Божевільно плідні два дні в GastroHub - це Клуб стратегічного партнерства, який провела “Syngenta” в рамках своєї співпраці з представниками плодоовочевого бізнесу.

«Коза Чка» збирає сироварів в GastroHub.

«Коза Чка» збирає сироварів в GastroHub.

Практичний курс за участю литовських сироварів відбудеться 17 та 18 листопада.  

Ферментація: початок!

30.10.18

Ферментація: початок!

Гриби, оцти, сири і ковбаси, Луї Пастер, температура й вологість - що їх об'єднало? Дієго Прадо - професор Баскського кулінарного центру.

Майстер-клас Еліни Бойко «Кондитерська вітрина» 

Майстер-клас Еліни Бойко «Кондитерська вітрина» 

Майстер-клас Еліни Бойко по тортах, структурі і варіантах наповнення кондитерської вітрини 16 жовтня в GastroHub.

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї