Скоро:
ВСІ ПОДІЇ

Фуд-Фотографія від «Шеф-кондитер»
Зйомка кондитерських виробів в трьох проекціях, можливі помилки, головні атрибути фотографа, світло і техніки освітлення, постобробка фотографій і багато-багато іншого.

21.09.18
Перший Шефський день відбувся!
Шеф-кухарі й кухарі, постачальники обладнання та інвентаря, виробники сільськогосподарської продукції відвідали захід у GastroHub

Ферментація, масла, новинки в кухонній техніці й звичайно ж фермери.
25 жовтня відбудеться другий Шефський день.
01.09.18
Перша з дванадцяти лекцій по сироварінню відбулася в GastroHub
Присвячений науковому підходу до підбору молока захід відкрив Курс уважного сировара.

Дієго Прадо, викладач Баскського кулінарного центру, розповість все про ферментацію.
Програми Баскського кулінарного центру, найінноваційнішого центру навчання Іспанії, відтепер в GastroHub в рамках роботи навчального центру Fontegro.

30.08.2018
Дегустація сирів і шоколадних цукерок з сиром - черговий чарівний захід у GastroHub
Ольга Терницька, Евеліна Бойко та Тетяна Магера провели вишуканий гастрономічний вечір в GastroHub
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї