Анонси

Sous Vide: від базових знань до інноваційних технік.

Sous Vide: від базових знань до інноваційних технік.

Енріке Флейшман - професор Баскського кулінарного центру проведе майстер-клас приготування продуктів за допомогою техніки Sous Vide.

Контактний майстер-клас в GastroHub

Контактний майстер-клас в GastroHub

Почався піст, а отже прийшов час рибного майстер-класу!

«М'ясо та ліс» - під такою назвою в GastroHub відбудеться вечеря молодих, талановитих кухарів.

«М'ясо та ліс» - під такою назвою в GastroHub відбудеться вечеря молодих, талановитих кухарів.

Після практики у шефів з зірками Michelin у Франції Отрощенко Денис і Сапронов Дмитро вирішили організувати гастровечерю з сезонним меню і акцентом на локальні продукти.