Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

Шефський день. Травень.

Шефський день. Травень.

Черговий шефський день відбудеться 21 травня

Як створювати нові смаки за допомогою спецій з усього світу

Як створювати нові смаки за допомогою спецій з усього світу

Майстер-клас шеф-кухаря ресторану «Одеса» і «Spicy NoSpicy» Юрія Приємського та співзасновниці конгресу шеф-кухарів Fontegro Катерини Авдєєвої

Семінар-тренінг від компанії «Арспроект»

Семінар-тренінг від компанії «Арспроект»

Шеф-кондитер Jens Visser продемонстрировал как вкусно приготовить десерты из продукции Lubeca.

НАССР для HoReСa в GastroHub

НАССР для HoReСa в GastroHub

Чотири дні тренінгу для шеф-кухарів і су-шефів, власників бізнесу і всіх-всіх, кому важлива харчова безпека.

Володимир Дегтярьов з курсом

Володимир Дегтярьов з курсом "Особистий бренд"

"Про що говорити і що показувати шеф кухарю в своїх соц.мережах?" - про це та багато іншого дізнавалися на курсі "Особистий бренд".

Унікальний курс для кондитерів у GastroHub

Унікальний курс для кондитерів у GastroHub

Цілих 7 днів кондитерських контактних майстер-класів від закордонних кондитерів.

Модуль

Модуль "Ферментація овочів, фруктів та ягід"

Дієго детально пройшовся по термінології, пояснивши суть процесу ферментації і його принципи.

Італієць Federico Vedani зі своїми кондитерськими шедеврами в GastroHub

Італієць Federico Vedani зі своїми кондитерськими шедеврами в GastroHub

"Gelato", безглютенова кондитерка та інші смаколики представить шеф-кондитер італійського ресторану з 2-ма зірками Мішлєн

Липневий

Липневий "Шефський день"!

Подробиці про стажування українських шефів за кордоном, корисні лайфхаки, капуста кейл, комбуча та багато чого іншого!

Шефський день. Березень

Шефський день. Березень

Новини гастрономії, особливості заморозки і розморожування від італійських експертів і дегустації фермерських продуктів.

Компанія «Бетта-Сервіс» провела тренінг для продавців ринку

Компанія «Бетта-Сервіс» провела тренінг для продавців ринку "Столичний".

Експерти компанії «Бетта-Сервіс» підготували поглиблений курс з дезинфекції, особистої гігієни та ін.

Друга авторська вечеря молодого шеф-кухаря Данила Яковенка та його су-шефа у GastroHub.

Друга авторська вечеря молодого шеф-кухаря Данила Яковенка та його су-шефа у GastroHub.

Морепродукти, качина грудка та десерт-сюрприз – небайдужим не залишиться ніхто!

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї