Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

Модерністські прийоми і техніки приготування

Модерністські прийоми і техніки приготування

Юрій Діденко проведе майстер-клас з техніки приготування продуктів, використовуючи свій талант і досвід, отриманий в одних з кращих ресторанах світу.

Майстер-клас

Майстер-клас "SLOW FOOD як стиль життя"

Літо у GastroHub почалося повільно, спокійно, а головне, смачно завдяки QIMIQ & PASTRY CHEF!

Директор ресторану: управління від

Директор ресторану: управління від "А" до "Я"

Триденний тренінг для здобувачів, директорів ресторанів, і всіх, кому цікава роль керівника.

Травневий

Травневий "Шефський день" вже позаду!

Восьминіг, кальмари, креветки, мікрогрін, спеції, бабагануш та інші смачні цікавинки в системі смаків

Продовження «Курсу уважного сировара» в GastroHub.

Продовження «Курсу уважного сировара» в GastroHub.

«Доообра ферма» і Тарас Ложенка 10 березня продовжать цикл навчальних заходів.

Кондитерський бум - майcтер-класи Марії та Дмитра Манахових!

14.05.2019

Кондитерський бум - майcтер-класи Марії та Дмитра Манахових!

Учасники створюють справжній витвір мистецтва, готують торти, чизкейки, цукерки та опановують техніку гляссажу.

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї