Новини
21.01.19
Тетяна Дядечко - засновниця компанії «Коза чка» поділилася досвідом відкриття сироварні в GastroHub.
В рамках «Курсу уважного сировара» відбулася лекція по відкриттю сироварні.
14.01.19
Нові напрямки і формати в GastroHub.
Сімейні майстер-класи, team-building для англомовних працівників компаній та величезна кількість гастрономічних заходів!
20.12.18
Сан-Себастьян, локальні продукти та огляд кулінарного шоу.
Останній Шефський день, який щомісяця проводиться в GastroHub спільно з навчальним центром Fontegro, відбувся!
14.12.18
Енріке Флейшман і особливості Sous-Vide cooking
Професор Баскського кулінарного центру поділився знаннями в рамках навчання від навчального центру Fontegro.
03.12.18
Перший зимовий недільний ранок цінителі смачної їжі провели в GastroHub
Дарія Дорошкевич, засновниця й ведуча блогу про їжу, посол Джеймі Олівера в Україні, провела контактний майстер-клас, присвячений рибі.