Новини
14.12.18
Енріке Флейшман і особливості Sous-Vide cooking
Професор Баскського кулінарного центру поділився знаннями в рамках навчання від навчального центру Fontegro.
03.12.18
Перший зимовий недільний ранок цінителі смачної їжі провели в GastroHub
Дарія Дорошкевич, засновниця й ведуча блогу про їжу, посол Джеймі Олівера в Україні, провела контактний майстер-клас, присвячений рибі.
24.11.18
Якщо ви думаєте, що знаєте про свинину все, повірте, ви помиляєтеся!
Петя Павлович - кухар з Москви - показав, як варто працювати зі свининою.
21.11.18
Шефський день: fine dining, огляд літератури, брокко й трюфеля.
Новий продукт, нова література і нові тенденції в кулінарії - такі теми сьогоднішнього шефського дня.
19.11.18
«Коза Чка» і литовські сировари відвідали GastroHub
Сири з України та Литви, вино і божевільна кількість нової інформації - з цього почала роботу міжнародна Асоціація сироварів.
16.11.18
Найбільший форум ресторанно-готельного бізнесу FoReCh-2018 - done!
Оптовий ринок «Столичний» представив проект GastroHub на спільному стенді Fontegro Ukraine і компанії Profitex.