Новини

21.01.19

Тетяна Дядечко - засновниця компанії «Коза чка» поділилася досвідом відкриття сироварні в GastroHub.

В рамках «Курсу уважного сировара» відбулася лекція по відкриттю сироварні.

14.01.19

Нові напрямки і формати в GastroHub.

Сімейні майстер-класи, team-building для англомовних працівників компаній та величезна кількість гастрономічних заходів!

20.12.18

Сан-Себастьян, локальні продукти та огляд кулінарного шоу.

Останній Шефський день, який щомісяця проводиться в GastroHub спільно з навчальним центром Fontegro, відбувся!

14.12.18

Енріке Флейшман і особливості Sous-Vide cooking

Професор Баскського кулінарного центру поділився знаннями в рамках навчання від навчального центру Fontegro.

03.12.18

Перший зимовий недільний ранок цінителі смачної їжі провели в GastroHub

Дарія Дорошкевич, засновниця й ведуча блогу про їжу, посол Джеймі Олівера в Україні, провела контактний майстер-клас, присвячений рибі.