Новини

"Авторський семінар з кондитерського мистецтва"!

Найкращий шоколатьє України приготував найсмачніші десерти.

Кухня Китаю та В'єтнаму в GastroHub!

Качка по-пекінськи, cпрінг-роли, локшина в Гонконгському стилі та багато іншого!

Модуль "Хліб на заквасці" в Gastro HUB Bakery!

Перший захід спільно з Profitex в оновленій студії Gastro HUB Bakery! Було смачно та інформативно!

Кухня Таїланду в Gastrohub!

2-го листопада відбувся старт школи "Кухня Азії для початківців"! Перше заняття було присвячено кухні Таїланду.

Модуль від навчального центру Fontegro «Як створювати нові смаки»!

На прикладі роботи різних блендів спецій учасники дізналися, як створюються нові смаки.

Форум "Справа в рибі".

10 спікерів протягом двох днів навчали близько 80-ти кухарів професійно готувати та розбиратися у рибі і морепродуктах.