Новини

25.02.2019

Рубен Трінкадо "Про гриби і трюфелі з використанням іспанських молекулярних текстур"

Іспанський шеф-кухар розповів в GastroHub про іспанські техніки, майбутнє української гастрономії і своє враження про ринок «Столичний».

22.02.2019

Food-хімія. Лікнеп для кухаря.

Складові будь-якого продукту - білки, жири і вуглеводи - плюс полісахариди - про це і не тільки говорили в GastroHub 21 лютого.

20.02.2019

Кращі ресторани, кращі стажування, кращі шефи, кращі локальні продукти - про це говорили на лютневому Шефському дні.

Якщо дізнався щось нове, то день прожитий не дарма! Лютневий шефський день був по-особливому плідним.

18.02.19

Цінителі морепродуктів зібралися на гастровечерю від Дмитра Сапронова та Дениса Отрощенка.

«Риба та морепродукти» - з такою невигадливою назвою пройшов незабутній і вражаючий авторський вечір.

04.02.19

Практичний курс «Тверді та напівтверді сири» від Тетяни Дядечко в GastroHub.

Курс для тих, хто любить смачні, якісні та безпечні сири.

28.01.19

У неділю ввечері відбувся дебют молодого шеф-кухаря Данііла Яковенка.

27 січня в GastroHub відбулась авторська вечеря, присвячена морепродуктам.