Новини

19.11.18

«Коза Чка» і литовські сировари відвідали GastroHub

Сири з України та Литви, вино і божевільна кількість нової інформації - з цього почала роботу міжнародна Асоціація сироварів.

16.11.18

Найбільший форум ресторанно-готельного бізнесу FoReCh-2018 - done!

Оптовий ринок «Столичний» представив проект GastroHub на спільному стенді Fontegro Ukraine і компанії Profitex.

12.11.19

Колібрі на тортах в GastroHub

Барвисті птахи урізноманітнили суботній день на нашій локації

01.11.18

GastroHub - багатофункціональний простір. Перевірено "Syngenta".

Божевільно плідні два дні в GastroHub - це Клуб стратегічного партнерства, який провела “Syngenta” в рамках своєї співпраці з представниками плодоовочевого бізнесу.

30.10.18

Ферментація: початок!

Гриби, оцти, сири і ковбаси, Луї Пастер, температура й вологість - що їх об'єднало? Дієго Прадо - професор Баскського кулінарного центру.