Скоро:

ВСІ ПОДІЇ

GastroHub - ідеальне місце для зйомок реклами, кулінарних шоу

19.04.2019

GastroHub - ідеальне місце для зйомок реклами, кулінарних шоу

Наш багатофункціональний простір з радістю підтримуємо ваші цікаві та важливі ідеї, а також усього на що здатна ваша фантазія.

"Про гриби і трюфелі з використанням іспанських молекулярних текстур" від Рубена Трінкадо і Whisky Corner.  

Сан-Себастьян на два дні переміститься в Київ. І один і цих днів буде в GastroHub.

3-го квітня у GastroHub був справжній день солодощів!

04.04.2019

3-го квітня у GastroHub був справжній день солодощів!

Італійське морозиво Gelato, корпусні цукерки, безглютенова випічка та азотне шоу від Федеріко Ведані!

Шефський день: Лютий.

Шефський день: Лютий.

Конкурси, рейтинги, нові можливості для кухарів і, звичайно, місцеві продукти! Це все під час лютневого Шефського дня у GastroHub.

21.03 в GastroHub пройшов щомісячний «Шефський день»

22.03.2019

21.03 в GastroHub пройшов щомісячний «Шефський день»

Шокова заморозка - головна тема заходу, привернувши увагу кухарів навіть з-за кордону

Робота з персоналом. Спецкурс для рестораторів

Робота з персоналом. Спецкурс для рестораторів

25 та 26 лютого відбудеться дводенний тренінг для HR в ресторанній сфері.

Тренінг для директорів ресторанів від тренінг-центру Віти Дубчак

21.03.19

Тренінг для директорів ресторанів від тренінг-центру Віти Дубчак

Бізнес-кейси, бізнес-ігри та бізнес-завдання та багато іншого для рекерівників ресторанного бізнесу

Фуд-хімія для шеф-кухаря!

Фуд-хімія для шеф-кухаря!

І знову Навчальний центр Фонтегро надає можливість для навчання, удосконалення та вдосконалення своїх знань!

«Доообра ферма» унікальність та особливість сирів ТМ.

18.03.19

«Доообра ферма» унікальність та особливість сирів ТМ.

Ольга Терницька та засновник відомої сироварні розкрили деякі секрети сирного бізнесу.

Романтикам присвячується!

Романтикам присвячується!

Майстер-клас, організований під чуйним керівництвом амбасадора Джеймі Олівера в Україні – Дарії Дорошкевич.

Рубен Трінкадо

25.02.2019

Рубен Трінкадо "Про гриби і трюфелі з використанням іспанських молекулярних текстур"

Іспанський шеф-кухар розповів в GastroHub про іспанські техніки, майбутнє української гастрономії і своє враження про ринок «Столичний».

Food-хімія. Лікнеп для кухаря.

22.02.2019

Food-хімія. Лікнеп для кухаря.

Складові будь-якого продукту - білки, жири і вуглеводи - плюс полісахариди - про це і не тільки говорили в GastroHub 21 лютого.

Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї