Скоро:
ВСІ ПОДІЇ
19.04.2019
GastroHub - ідеальне місце для зйомок реклами, кулінарних шоу
Наш багатофункціональний простір з радістю підтримуємо ваші цікаві та важливі ідеї, а також усього на що здатна ваша фантазія.
Сан-Себастьян на два дні переміститься в Київ. І один і цих днів буде в GastroHub.
04.04.2019
3-го квітня у GastroHub був справжній день солодощів!
Італійське морозиво Gelato, корпусні цукерки, безглютенова випічка та азотне шоу від Федеріко Ведані!
Конкурси, рейтинги, нові можливості для кухарів і, звичайно, місцеві продукти! Це все під час лютневого Шефського дня у GastroHub.
22.03.2019
21.03 в GastroHub пройшов щомісячний «Шефський день»
Шокова заморозка - головна тема заходу, привернувши увагу кухарів навіть з-за кордону
Робота з персоналом. Спецкурс для рестораторів
25 та 26 лютого відбудеться дводенний тренінг для HR в ресторанній сфері.
21.03.19
Тренінг для директорів ресторанів від тренінг-центру Віти Дубчак
Бізнес-кейси, бізнес-ігри та бізнес-завдання та багато іншого для рекерівників ресторанного бізнесу
І знову Навчальний центр Фонтегро надає можливість для навчання, удосконалення та вдосконалення своїх знань!
18.03.19
«Доообра ферма» унікальність та особливість сирів ТМ.
Ольга Терницька та засновник відомої сироварні розкрили деякі секрети сирного бізнесу.
Майстер-клас, організований під чуйним керівництвом амбасадора Джеймі Олівера в Україні – Дарії Дорошкевич.
25.02.2019
Рубен Трінкадо "Про гриби і трюфелі з використанням іспанських молекулярних текстур"
Іспанський шеф-кухар розповів в GastroHub про іспанські техніки, майбутнє української гастрономії і своє враження про ринок «Столичний».
22.02.2019
Food-хімія. Лікнеп для кухаря.
Складові будь-якого продукту - білки, жири і вуглеводи - плюс полісахариди - про це і не тільки говорили в GastroHub 21 лютого.
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї