АНОНС: ОСНОВИ СИРОВАРІННЯ З ТЕТЯНОЮ ДЯДЕЧКО

Майстер-клас

 

17 та 18 лютого 2024 року Тетяна Дядечко @simply_cheese проведе дводенний практичний майстер-клас для сироварів.

Для кого цей курс?

• для новачків, оскільки ми пройдемо основні теорії від молока до готового сиру;

• для практикуючих сироварів, які хочуть покращити свої знання в сироварінні;

• для сироварів, які хочуть вивчити технологію одного із сирів, який буде на курсі.

Практично відпрацюємо рецептури таких сирів:

• витяжні сири: моцарела, бурата, страчитела;

• сир із митою кіркою "Таледжіо";

• сир із стуфатурою "Качота";

• сир свіжий "Стракіно";

• сир із блакитною пліснявою "Фурме".

Після проходження курсу ви отримаєте комплексні теоретичні та практичні знання, навчальну брошуру, сертифікат про проходження курсу, подальший супровід перших кроків сировинні.

Всі сири на курсі ви заберете із собою.

Вартість навчання - 5 400₴.

У вартість включено:

• навчання;

• навчальна брошюра;

• всі інгредієнти;

• набір форм;

• кава.

Навчання відбудення у @gastro_hub (м. Київ, ринок "Столичний", вул. Кільцева дорога, 110а).

Щоб зареєструватися, пройдіть за посиланням: cheeseschool.online/kyiv-february2024.