Pop-up ресторан

Ресторан одного дня для концептуальних гастрономічних заходів, в ході яких гості можуть спостерігати за діями шеф кухаря.
Атмосферність події ідеально підкреслить дизайнерські меблі, розроблені з урахуванням кольорової гами приміщення і доповнена стильними аксесуарами і посудом.
Запрошуємо провести у нашому просторі:
-Концептуальну зустріч;
- Презентацію нового меню ресторану;
- Нетворкінг-вечірку;
- Веселий оригінальний корпоратив;
- Тематичний день народження для дорослих та дітей.
Орендуючи приміщення, ви зможете скористатися:
- Рестораном із дизайнерськими меблями на 36 посадкових місць;
- Професійним кухонним обладнанням;
- Сервірувальним посудом;
- Кавоваркою;
- Кулером з водою;
- Паркуванням поруч з будівлею.
Зробіть своє свято незабутнім: смачним, яскравим та стильним!
З питань оренди звертайтеся просто зараз.
Події

РЕЦЕПТИ МОРЕПРОДУКТІВ ВІД ТЕТЯНИ ЛІТВІНОВОЇ
У неділю, 3 грудня, запрошуємо на захоплюючий майстер-клас з Тетяною Літвіновою. Будемо готувати та куштувати морепродукти

АНОНС: ПРАКТИЧНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС "ТАРТИ ТА КІШІ"
10 грудня у Гастро Хабі готуємо тарти та кіші з талановитою Сімою Фоміною

АНОНС МАЙСТЕР-КЛАСУ «СОЛОДКЕ РІЗДВО»
Мрієте про Різдво, наповнене затишком та неповторними ароматами? Тоді вам до нас!

АНОНС: МАЙСТЕР-КЛАС ВІД 15-РІЧНОЇ КОНДИТЕРКИ РОНІ ХАСІН
Пропонуємо вашій увазі кондитерське навчання від Роні Хасін!

АНОНС МАЙСТЕР-КЛАСУ: КУЛІНАРНІ МОЖЛИВОСТІ МАЙБУТННЬОГО
Неймовірна зустріч з неперевершеною Тетяною Літвіновою❤️Тетяна має великий кулінарний досвід та є експертом у поєднанні смаків та кулінарних технік.
"PRO bakery": як побудувати пекарню як бізнес
З чого починається пекарня: з бізнес-плану або високої місії? Як будувати бізнес в нинішніх умовах і що важливо врахувати для досягнення успіху?