Ресторан одного дня для концептуальних гастрономічних заходів, в ході яких гості можуть спостерігати за діями шеф кухаря.

Атмосферність події ідеально підкреслить дизайнерські меблі, розроблені з урахуванням кольорової гами приміщення і доповнена стильними аксесуарами і посудом.



Запрошуємо провести у нашому просторі:

-Концептуальну зустріч;

- Презентацію нового меню ресторану;

- Нетворкінг-вечірку;

- Веселий оригінальний корпоратив;

- Тематичний день народження для дорослих та дітей.

 

Орендуючи приміщення, ви зможете скористатися:

- Рестораном із дизайнерськими меблями на 36 посадкових місць;

- Професійним кухонним обладнанням;

- Сервірувальним посудом;

- Кавоваркою;

- Кулером з водою;

- Паркуванням поруч з будівлею.

Зробіть своє свято незабутнім: смачним, яскравим та стильним! 

 

З питань оренди звертайтеся просто зараз.

Події

"PRO bakery": як побудувати пекарню як бізнес

З чого починається пекарня: з бізнес-плану або високої місії? Як будувати бізнес в нинішніх умовах і що важливо врахувати для досягнення успіху? 

Презентація Дні аргентинського м‘яса у просторі GastroHub!

Дні аргентинського м‘яса у просторі GastroHub!

Продовжуючи Дні аргентинського м'яса, запрошуємо всіх вас взяти участь в активному майстер-класі з приготування емпанад. Керуватиме атмосферою шеф-кухар Рубен Пірес Діс.

HoReCa в карантині: вижити / перемогти

HoReCa в карантині: вижити / перемогти

Що обговоримо?
Кадри і зарплати
З ким довелося попрощатися і хто на плаву
Особливості маркетингової політики в карантині
Доставка і нові рішення під час карантину
Що чекає ресторанний бізнес в 2021 році?

Майстер-клас

"Індійська пісна кухня" - кулінарний майстер-клас для дорослих

Напередодні великодніх свят запрошуємо вас на кулінарний майстер-клас з індійської пісної кухні

Майстер-клас Майстер-клас для підлітків

Майстер-клас для підлітків "Азійська кухня"

Запрошуємо вас з дітьми відвідати захоплюючий і корисний кулінарний майстер-клас для підлітків 11-16 років

Ефективний підбір персоналу в один клік,  сфера HoReCa

Ефективний підбір персоналу в один клік, сфера HoReCa

Проект "HoReCa Premium" організовує панельну дискусію для вирішення найактуальниших питань для HR сфери HoReCa