Новини

3-го квітня у GastroHub був справжній день солодощів!

Gelato, корпусні цукерки, безглютенова випічка та азотне шоу - дізналися секрети, здивувалися та скуштували смаколики!

22.03.2019

21.03 в GastroHub пройшов щомісячний «Шефський день»

Шокова заморозка - головна тема заходу, привернувши увагу кухарів навіть з-за кордону

21.03.19

Тренінг для директорів ресторанів, організований тренінговим центром Віти Дубчак

Бізнес-кейси, бізнес-ігри та бізнес-завдання та багато іншого для рекерівників ресторанного бізнесу

18.03.19

«Доообра ферма» і смачні сири в GastroHub.

Ольга Терницька та засновник відомої сироварні розкрили деякі секрети сирного бізнесу.

25.02.2019

Рубен Трінкадо "Про гриби і трюфелі з використанням іспанських молекулярних текстур"

Іспанський шеф-кухар розповів в GastroHub про іспанські техніки, майбутнє української гастрономії і своє враження про ринок «Столичний».

22.02.2019

Food-хімія. Лікнеп для кухаря.

Складові будь-якого продукту - білки, жири і вуглеводи - плюс полісахариди - про це і не тільки говорили в GastroHub 21 лютого.