Новини

Володимир Дегтярьов з курсом "Особистий бренд"

"Про що говорити і що показувати шеф кухарю в своїх соц.мережах?" - про це та багато іншого учасники дізналися на курсі "Особистий бренд".

Модуль "Ферментація овочів, фруктів та ягід" від Дієго Прадо

Дієго детально пройшовся по термінології, пояснивши суть процесу ферментації і його принципи.

Липневий "Шефський день"!

Подробиці про стажування українських шефів за кордоном, корисні лайфхаки, капуста кейл, комбуча та багато чого іншого!

Компанія «Бетта-Сервіс» провела спеціалізований тренінг для продавців ринку "Столичний"

Експерти компанії «Бетта-Сервіс» підготували поглиблений теоретичний курс з дезинфекції поверхонь, особистої гігієни працівників, інформацію про документальне супроводження та чек-листи контролю.

Як пройшов український форум "СПРАВА В М'ЯСІ"

3 і 4 червня навчальний центр Fontegro провів перший форум «Справа в м'ясі» - захід для шефів і кухарів, який був присвячений глибокому вивченню м'яса, технікам його приготування та обладнанню.

«Шаркутерія» від навчального центру FONTEGRO

Виробництво бекону, салямі, прошутто, прошутто-котто, лардо.