Новини

04.02.19

Практичний курс «Тверді та напівтверді сири» від Тетяни Дядечко в GastroHub.

Курс для тих, хто любить смачні, якісні та безпечні сири.

28.01.19

У неділю ввечері відбувся дебют молодого шеф-кухаря Данііла Яковенка.

27 січня в GastroHub відбулась авторська вечеря, присвячена морепродуктам.

25.01.19

«Шефський день. Січень» - done!

Вражаючий шефський день, активний і емоційний відкрив цикл шефських днів 2019-го року.

21.01.19

Тетяна Дядечко - засновниця компанії «Коза чка» поділилася досвідом відкриття сироварні в GastroHub.

В рамках «Курсу уважного сировара» відбулася лекція по відкриттю сироварні.

14.01.19

Нові напрямки і формати в GastroHub.

Сімейні майстер-класи, team-building для англомовних працівників компаній та величезна кількість гастрономічних заходів!