Новини

Кухня Таїланду в Gastrohub!

2-го листопада відбувся старт школи "Кухня Азії для початківців"! Перше заняття було присвячено кухні Таїланду.

Модуль від навчального центру Fontegro «Як створювати нові смаки»!

На прикладі роботи різних блендів спецій учасники дізналися, як створюються нові смаки.

Форум "Справа в рибі".

10 спікерів протягом двох днів навчали близько 80-ти кухарів професійно готувати та розбиратися у рибі і морепродуктах.

«Кухня Азії для початківців»!

Перше заняття стало гастрономічним лікнепом по основним інгредієнтам кухні В'єтнаму, Таїланду та Кореї.

Семінар «Все про Сидр»!

"Яким має бути справжній сидр? Чи можливо його зробити правильним в Україні? Який сидр у США?" - про все це та ін. розповіла Карла Снайдер.

Семінар-тренінг від компанії «Арспроект»

Шеф-кондитер Jens Visser продемонстрировал как вкусно приготовить десерты из продукции Lubeca.