Новини

«Шаркутерія» від навчального центру FONTEGRO

Виробництво бекону, салямі, прошутто, прошутто-котто, лардо.

Майстер-клас "SLOW FOOD як стиль життя"

Літо у GastroHub почалося повільно, спокійно, а головне, смачно завдяки QIMIQ & PASTRY CHEF!

Травневий "Шефський день" вже позаду!

Восьминіг, кальмари, креветки, мікрогрін, спеції, бабагануш та інші смачні цікавинки, які ми спробували на травневому "Шефському дню"!

14.05.2019

Кондитерський бум - майcтер-класи Марії та Дмитра Манахових!

Учасники створюють справжній витвір мистецтва, готують торти, чизкейки, цукерки та опановують техніку гляссажу.

19.04.2019

GastroHub - ідеальне місце для зйомок реклами та кулінарних шоу

Ми з радістю підтримуємо ваші цікаві та важливі ідеї, а також усього на що здатна ваша фантазія.

04.04.2019

3-го квітня у GastroHub був справжній день солодощів!

Gelato, корпусні цукерки, безглютенова випічка та азотне шоу - дізналися секрети, здивувалися та скуштували смаколики!