Новини
14.01.19
Нові напрямки і формати в GastroHub.
Сімейні майстер-класи, team-building для англомовних працівників компаній та величезна кількість гастрономічних заходів!
29.01.18
З прийдешнім Новим роком!
20.12.18
Сан-Себастьян, локальні продукти та огляд кулінарного шоу.
Останній Шефський день, який щомісяця проводиться в GastroHub спільно з навчальним центром Fontegro, відбувся!
14.12.18
Енріке Флейшман і особливості Sous-Vide cooking
Професор Баскського кулінарного центру поділився знаннями в рамках навчання від навчального центру Fontegro.
03.12.18
Перший зимовий недільний ранок цінителі смачної їжі провели в GastroHub
Дарія Дорошкевич, засновниця й ведуча блогу про їжу, посол Джеймі Олівера в Україні, провела контактний майстер-клас, присвячений рибі.
24.11.18
Якщо ви думаєте, що знаєте про свинину все, повірте, ви помиляєтеся!
Петя Павлович - кухар з Москви - показав, як варто працювати зі свининою.