Новини

24.11.18

Якщо ви думаєте, що знаєте про свинину все, повірте, ви помиляєтеся!

Петя Павлович - кухар з Москви - показав, як варто працювати зі свининою.

21.11.18

Шефський день: fine dining, огляд літератури, брокко й трюфеля.

Новий продукт, нова література і нові тенденції в кулінарії - такі теми сьогоднішнього шефського дня.

19.11.18

«Коза Чка» і литовські сировари відвідали GastroHub

Сири з України та Литви, вино і божевільна кількість нової інформації - з цього почала роботу міжнародна Асоціація сироварів.

16.11.18

Найбільший форум ресторанно-готельного бізнесу FoReCh-2018 - done!

Оптовий ринок «Столичний» представив проект GastroHub на спільному стенді Fontegro Ukraine і компанії Profitex.

12.11.19

Колібрі на тортах в GastroHub

Барвисті птахи урізноманітнили суботній день на нашій локації