Професійна пекарня
GastroHub Bakery — це новий унікальний простір для взаємодії спільноти, виробників продуктів, професіоналів хлібопекарської та кондитерської справи й охочих навчатися.
GastroHub Bakery є спільним проектом ринку «Столичний» і группи компаній «Profitex Україна».
Зона BAKERY обладнана за останніми трендами європейської культури створення хліба і допоможе протестувати сучасні інгредієнти і технології випічки.
Тут ви можете:
- приготувати власноруч найсмачнішу піцу чи круасани поряд із професійними пекарями;
- провести семінар чи майстер-клас з випічки;
- зняти кулінарну програму чи відео для блогу;
- провести заняття кулінарної школи.
Орендуючи приміщення, ви зможете скористатися:
- Професійною пекарською технікою, зокрема
Апарат шокової заморозки COLDLINE MODI W10U (Італія);
Комбінована пекарська піч / піца Moretti Forni (Італія);
Модульна подова піца-піч / Moretti Forni (Італія);
Тістораскаточна машина / Rollmatic
Тістоміси
- Якісним сучасним інвентарем та посудом;
- WiFi та фліпчартом;
- Банерною стійкою 2*2 м;
- Паркуванням поруч з будівлею.
Працюємо для вас 24/7, кожен захід супроводжує адміністратор, який допоможе вирішити будь-які організаційні питання.
Розширюйте горизонти, обмінюйтеся досвідом, втілюйте найсміливіші задуми разом з GastroHub і GastroHub Bakery!



У розпорядженні пекарів
Події
"PRO bakery": як побудувати пекарню як бізнес
З чого починається пекарня: з бізнес-плану або високої місії? Як будувати бізнес в нинішніх умовах і що важливо врахувати для досягнення успіху?

Дні аргентинського м‘яса у просторі GastroHub!
Продовжуючи Дні аргентинського м'яса, запрошуємо всіх вас взяти участь в активному майстер-класі з приготування емпанад. Керуватиме атмосферою шеф-кухар Рубен Пірес Діс.

HoReCa в карантині: вижити / перемогти
Що обговоримо? Кадри і зарплати З ким довелося попрощатися і хто на плаву Особливості маркетингової політики в карантині Доставка і нові рішення під час карантину Що чекає ресторанний бізнес в 2021 році?

"Індійська пісна кухня" - кулінарний майстер-клас для дорослих
Напередодні великодніх свят запрошуємо вас на кулінарний майстер-клас з індійської пісної кухні

Майстер-клас для підлітків "Азійська кухня"
Запрошуємо вас з дітьми відвідати захоплюючий і корисний кулінарний майстер-клас для підлітків 11-16 років

Ефективний підбір персоналу в один клік, сфера HoReCa
Проект "HoReCa Premium" організовує панельну дискусію для вирішення найактуальниших питань для HR сфери HoReCa