Професійна пекарня
GastroHub Bakery — це новий унікальний простір для взаємодії спільноти, виробників продуктів, професіоналів хлібопекарської та кондитерської справи й охочих навчатися.
GastroHub Bakery є спільним проектом ринку «Столичний» і группи компаній «Profitex Україна».
Зона BAKERY обладнана за останніми трендами європейської культури створення хліба і допоможе протестувати сучасні інгредієнти і технології випічки.
Тут ви можете:
- приготувати власноруч найсмачнішу піцу чи круасани поряд із професійними пекарями;
- провести семінар чи майстер-клас з випічки;
- зняти кулінарну програму чи відео для блогу;
- провести заняття кулінарної школи.
Орендуючи приміщення, ви зможете скористатися:
- Професійною пекарською технікою, зокрема
Апарат шокової заморозки COLDLINE MODI W10U (Італія);
Комбінована пекарська піч / піца Moretti Forni (Італія);
Модульна подова піца-піч / Moretti Forni (Італія);
Тістораскаточна машина / Rollmatic
Тістоміси
- Якісним сучасним інвентарем та посудом;
- WiFi та фліпчартом;
- Банерною стійкою 2*2 м;
- Паркуванням поруч з будівлею.
Працюємо для вас 24/7, кожен захід супроводжує адміністратор, який допоможе вирішити будь-які організаційні питання.
Розширюйте горизонти, обмінюйтеся досвідом, втілюйте найсміливіші задуми разом з GastroHub і GastroHub Bakery!



У розпорядженні пекарів
Події

РЕЦЕПТИ МОРЕПРОДУКТІВ ВІД ТЕТЯНИ ЛІТВІНОВОЇ
У неділю, 3 грудня, запрошуємо на захоплюючий майстер-клас з Тетяною Літвіновою. Будемо готувати та куштувати морепродукти

АНОНС: ПРАКТИЧНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС "ТАРТИ ТА КІШІ"
10 грудня у Гастро Хабі готуємо тарти та кіші з талановитою Сімою Фоміною

АНОНС МАЙСТЕР-КЛАСУ «СОЛОДКЕ РІЗДВО»
Мрієте про Різдво, наповнене затишком та неповторними ароматами? Тоді вам до нас!

АНОНС: МАЙСТЕР-КЛАС ВІД 15-РІЧНОЇ КОНДИТЕРКИ РОНІ ХАСІН
Пропонуємо вашій увазі кондитерське навчання від Роні Хасін!

АНОНС МАЙСТЕР-КЛАСУ: КУЛІНАРНІ МОЖЛИВОСТІ МАЙБУТННЬОГО
Неймовірна зустріч з неперевершеною Тетяною Літвіновою❤️Тетяна має великий кулінарний досвід та є експертом у поєднанні смаків та кулінарних технік.
"PRO bakery": як побудувати пекарню як бізнес
З чого починається пекарня: з бізнес-плану або високої місії? Як будувати бізнес в нинішніх умовах і що важливо врахувати для досягнення успіху?