Кулінарні школи

Вчіться та навчайте разом з Gastro Hub!
Реалізуйте свої ідеї наповну — відкрийте власну кулінарну школу, кулінарні курси або серію майстер-класів!
Тут ви зможете працювати у стильній, просторій локації, обладнаній необхідною професійною технікою.
Можливе комфортне розміщення до 24 учасників кулінарних курсів!
Орендуючи приміщення, ви зможете скористатися:
- Кухнею, площею 60 м.кв.;
- Професійною кухарською технікою та якісним сучасним інвентарем;
- 5-метровим центральним кухарським столом з мийкою та вбудованою тепловою шафою;
- Робочим інвентарем та посудом;
- Кавоваркою;
-Термоподом;
- Проектором;
- Екраном, WiFi та фліпчартом;
- Супроводом адміністратора;
- Паркуванням поруч з будівлею.
Працюємо для вас у режимі 24/7!
Надихайтесь, експериментуйте й вдосконалюйте вже відоме - створюйте найкраще разом із Gastro Hub!

Події
"PRO bakery": як побудувати пекарню як бізнес
З чого починається пекарня: з бізнес-плану або високої місії? Як будувати бізнес в нинішніх умовах і що важливо врахувати для досягнення успіху?

Дні аргентинського м‘яса у просторі GastroHub!
Продовжуючи Дні аргентинського м'яса, запрошуємо всіх вас взяти участь в активному майстер-класі з приготування емпанад. Керуватиме атмосферою шеф-кухар Рубен Пірес Діс.

HoReCa в карантині: вижити / перемогти
Що обговоримо? Кадри і зарплати З ким довелося попрощатися і хто на плаву Особливості маркетингової політики в карантині Доставка і нові рішення під час карантину Що чекає ресторанний бізнес в 2021 році?

"Індійська пісна кухня" - кулінарний майстер-клас для дорослих
Напередодні великодніх свят запрошуємо вас на кулінарний майстер-клас з індійської пісної кухні

Майстер-клас для підлітків "Азійська кухня"
Запрошуємо вас з дітьми відвідати захоплюючий і корисний кулінарний майстер-клас для підлітків 11-16 років

Ефективний підбір персоналу в один клік, сфера HoReCa
Проект "HoReCa Premium" організовує панельну дискусію для вирішення найактуальниших питань для HR сфери HoReCa