Створюйте свої шедеври просто зараз: навчайте та навчайтеся на професійній кухні GastroHub. 

Тут є усі умови для творчості та навчання!

Орендуючи приміщення, ви зможете скористатися:

- Кухнею, площею 60 м.кв.;

- Професійною кухарською технікою та якісним сучасним інвентарем;

-  5-метровим центральним кухарським столом з мийкою та вбудованою тепловою шафою;

- Робочим інвентарем та посудом;

- Кавоваркою;

-Термоподом;

- Проектором;

- Екраном, WiFi та фліпчартом;

- Супроводом адміністратора;

- Паркуванням поруч з будівлею.

Орендувати приміщення кухні-студії ви можете в будь-який час доби! Ваш захід обов'язково буде супроводжувати наш адміністратор.

 

У GastroHub вже проходять:

 

- Професійні кулінарні курси;

- Тематичні майстер-класи;

- Презентація продуктів;

- Гастровечірки;

- Корпоративи.

Проведіть свій захід у GastroHub і ви!

Події

"PRO bakery": як побудувати пекарню як бізнес

З чого починається пекарня: з бізнес-плану або високої місії? Як будувати бізнес в нинішніх умовах і що важливо врахувати для досягнення успіху? 

Презентація Дні аргентинського м‘яса у просторі GastroHub!

Дні аргентинського м‘яса у просторі GastroHub!

Продовжуючи Дні аргентинського м'яса, запрошуємо всіх вас взяти участь в активному майстер-класі з приготування емпанад. Керуватиме атмосферою шеф-кухар Рубен Пірес Діс.

HoReCa в карантині: вижити / перемогти

HoReCa в карантині: вижити / перемогти

Що обговоримо?
Кадри і зарплати
З ким довелося попрощатися і хто на плаву
Особливості маркетингової політики в карантині
Доставка і нові рішення під час карантину
Що чекає ресторанний бізнес в 2021 році?

Майстер-клас

"Індійська пісна кухня" - кулінарний майстер-клас для дорослих

Напередодні великодніх свят запрошуємо вас на кулінарний майстер-клас з індійської пісної кухні

Майстер-клас Майстер-клас для підлітків

Майстер-клас для підлітків "Азійська кухня"

Запрошуємо вас з дітьми відвідати захоплюючий і корисний кулінарний майстер-клас для підлітків 11-16 років

Ефективний підбір персоналу в один клік,  сфера HoReCa

Ефективний підбір персоналу в один клік, сфера HoReCa

Проект "HoReCa Premium" організовує панельну дискусію для вирішення найактуальниших питань для HR сфери HoReCa