Професійна кухня-студія з сучасним обладнанням дозволяє одночасно готувати двом шеф-кухарям зі своїми помічниками. Площа кухні - 60м.кв. Загальна площа разом із залом для слухачів – 165 м.кв.

Центральний 5-метровий кухарський стіл з мийкою та вбудованою тепловою шафою знаходиться на сцені. Він дозволяє комфортно проводити заходи й не закриває огляд учасникам.

Професійні кулінарні курси, тематичні майстер-класи, опрацювання меню, вивчення продуктів і їх презентація, гастро-вечірки, корпоративи – це лише частина заходів, що можна проводити на Кухні нашого GastroHub.В залежності від специфіки заходу можливе встановлення додаткового обладнання.

У розпорядженні кухарів

  1. Низькотемпературна піч-коптильня Moduline;
  2. Холодильна й морозильна камери Asber об’ємом на 700л кожна;
  3. Холодильні столи Asber;
  4. Капотна посудомийна машина Asber з циклом миття від 1 до 3 хвилин;
  5. Індукційні однокамфорочні плити Hendi;
  6. Індукційна фритюрниця Hendi;
  7. Блендер для приготування фруктових і молочних коктейлів Hendi, стакан об'ємом 2 л;
  8. Пароконвектомат Distform MyChef;
  9. Шафа для визрівання м’яса DryAge;
  10. Sous-Vide від Sammic;
  11. Планетарний настільний міксер Sammic;
  12. Льодогенератор Asber, який продукує до 40кг льоду за добу;
  13. Апарат шокової заморозки Asber;
  14. Вакуум пакувальна машина Sammic;
  15. Машина для нарізки гастрономії Sammic;
  16. Big Green Egg
  17. Thermomix

Фото заходів