Плануєте провести конференцію, ьпрезентацію нового продукту чи відкритий майстер-клас?

Конференц-зал Gastro Hub до ваших послуг! 

Ми створили максимально зручний для проведення заходів на гастротематику:

- Простір - 105 кв.м;

- Дизайн локації зроблений у стилі лофт;

- Зручне розміщення до 120 слухачів;

- Зонування приміщення - лектор або ведучий може виступати на сцені, за кухарським столом з доступом до професійного обладнання.

Орендуючи приміщення, також ви зможете скористатися:

- Якісним сучасним інвентарем та посудом;

- WiFi та фліпчартом;

- Банерною стійкою 2*2 м;

- Паркуванням поруч з будівлею.

Ваша конференція отримає високу оцінку від усіх, хто братиме в ній участь і неодмінно запам'ятається надовго.

Аби забронювати конференц-зал, звертайтеся просто зараз!

Події

"PRO bakery": як побудувати пекарню як бізнес

З чого починається пекарня: з бізнес-плану або високої місії? Як будувати бізнес в нинішніх умовах і що важливо врахувати для досягнення успіху? 

Презентація Дні аргентинського м‘яса у просторі GastroHub!

Дні аргентинського м‘яса у просторі GastroHub!

Продовжуючи Дні аргентинського м'яса, запрошуємо всіх вас взяти участь в активному майстер-класі з приготування емпанад. Керуватиме атмосферою шеф-кухар Рубен Пірес Діс.

HoReCa в карантині: вижити / перемогти

HoReCa в карантині: вижити / перемогти

Що обговоримо?
Кадри і зарплати
З ким довелося попрощатися і хто на плаву
Особливості маркетингової політики в карантині
Доставка і нові рішення під час карантину
Що чекає ресторанний бізнес в 2021 році?

Майстер-клас

"Індійська пісна кухня" - кулінарний майстер-клас для дорослих

Напередодні великодніх свят запрошуємо вас на кулінарний майстер-клас з індійської пісної кухні

Майстер-клас Майстер-клас для підлітків

Майстер-клас для підлітків "Азійська кухня"

Запрошуємо вас з дітьми відвідати захоплюючий і корисний кулінарний майстер-клас для підлітків 11-16 років

Ефективний підбір персоналу в один клік,  сфера HoReCa

Ефективний підбір персоналу в один клік, сфера HoReCa

Проект "HoReCa Premium" організовує панельну дискусію для вирішення найактуальниших питань для HR сфери HoReCa