Конференц-зал

Плануєте провести конференцію, ьпрезентацію нового продукту чи відкритий майстер-клас?
Конференц-зал Gastro Hub до ваших послуг!
Ми створили максимально зручний для проведення заходів на гастротематику:
- Простір - 105 кв.м;
- Дизайн локації зроблений у стилі лофт;
- Зручне розміщення до 120 слухачів;
- Зонування приміщення - лектор або ведучий може виступати на сцені, за кухарським столом з доступом до професійного обладнання.
Орендуючи приміщення, також ви зможете скористатися:
- Якісним сучасним інвентарем та посудом;
- WiFi та фліпчартом;
- Банерною стійкою 2*2 м;
- Паркуванням поруч з будівлею.
Ваша конференція отримає високу оцінку від усіх, хто братиме в ній участь і неодмінно запам'ятається надовго.
Аби забронювати конференц-зал, звертайтеся просто зараз!



У розпорядженні учасників наступне обладнання
Події

Майстер-клас для дітей: готуємо японські моти!
26 липня у GastroHub запрошуємо дітей віком 7–14 років на яскравий і смачний майстер-клас із приготування японських моти — солодощів з рисового тіста з начинкою.

19 липня — Майстер-клас із суші у GastroHub!
Запрошуємо дітей віком 7–14 років на кулінарну пригоду, яка точно запам’ятається!
.jpeg)
Французькі торти повертаються в GastroHub!
11–13 липня Київ. Влітку GastroHub знову приймає Emmanuel Hamon — одного з найвідоміших шефів-патисьє світу.
.jpeg)
Анонс: дитячий майстер-клас «Готуємо піцу разом!» — 29 червня в GastroHub
Запрошуємо юних кулінарів на яскравий та смачний майстер-клас із приготування піци у GastroHub, який відбудеться 29 червня о 12:00 на ринку "Столичний"
.jpeg)
Маленькі кухарі — великі враження: як пройшов майстер-клас «Мій перший бургер» у GastroHub
20 червня у GastroHub відбувся веселий та смачний майстер-клас для дітей та підлітків — «Мій перший бургер», який став справжньою гастропригодою для юних кулінарів
.jpeg)
Дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина» відбувся у GastroHub
10–11 червня у просторі GastroHub відбувся унікальний дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина», який об’єднав професіоналів та гастроентузіастів навколо теми авторських мʼясних страв, технік відкритого вогню та глибокого переосмислення української кухні