Конференц-зал

Плануєте провести конференцію, ьпрезентацію нового продукту чи відкритий майстер-клас?
Конференц-зал Gastro Hub до ваших послуг!
Ми створили максимально зручний для проведення заходів на гастротематику:
- Простір - 105 кв.м;
- Дизайн локації зроблений у стилі лофт;
- Зручне розміщення до 120 слухачів;
- Зонування приміщення - лектор або ведучий може виступати на сцені, за кухарським столом з доступом до професійного обладнання.
Орендуючи приміщення, також ви зможете скористатися:
- Якісним сучасним інвентарем та посудом;
- WiFi та фліпчартом;
- Банерною стійкою 2*2 м;
- Паркуванням поруч з будівлею.
Ваша конференція отримає високу оцінку від усіх, хто братиме в ній участь і неодмінно запам'ятається надовго.
Аби забронювати конференц-зал, звертайтеся просто зараз!



У розпорядженні учасників наступне обладнання
Події

РЕЦЕПТИ МОРЕПРОДУКТІВ ВІД ТЕТЯНИ ЛІТВІНОВОЇ
У неділю, 3 грудня, запрошуємо на захоплюючий майстер-клас з Тетяною Літвіновою. Будемо готувати та куштувати морепродукти

АНОНС: ПРАКТИЧНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС "ТАРТИ ТА КІШІ"
10 грудня у Гастро Хабі готуємо тарти та кіші з талановитою Сімою Фоміною

АНОНС МАЙСТЕР-КЛАСУ «СОЛОДКЕ РІЗДВО»
Мрієте про Різдво, наповнене затишком та неповторними ароматами? Тоді вам до нас!

АНОНС: МАЙСТЕР-КЛАС ВІД 15-РІЧНОЇ КОНДИТЕРКИ РОНІ ХАСІН
Пропонуємо вашій увазі кондитерське навчання від Роні Хасін!

АНОНС МАЙСТЕР-КЛАСУ: КУЛІНАРНІ МОЖЛИВОСТІ МАЙБУТННЬОГО
Неймовірна зустріч з неперевершеною Тетяною Літвіновою❤️Тетяна має великий кулінарний досвід та є експертом у поєднанні смаків та кулінарних технік.
"PRO bakery": як побудувати пекарню як бізнес
З чого починається пекарня: з бізнес-плану або високої місії? Як будувати бізнес в нинішніх умовах і що важливо врахувати для досягнення успіху?