Плануєте провести конференцію, ьпрезентацію нового продукту чи відкритий майстер-клас?

Конференц-зал Gastro Hub до ваших послуг! 

Ми створили максимально зручний для проведення заходів на гастротематику:

- Простір - 105 кв.м;

- Дизайн локації зроблений у стилі лофт;

- Зручне розміщення до 120 слухачів;

- Зонування приміщення - лектор або ведучий може виступати на сцені, за кухарським столом з доступом до професійного обладнання.

Орендуючи приміщення, також ви зможете скористатися:

- Якісним сучасним інвентарем та посудом;

- WiFi та фліпчартом;

- Банерною стійкою 2*2 м;

- Паркуванням поруч з будівлею.

Ваша конференція отримає високу оцінку від усіх, хто братиме в ній участь і неодмінно запам'ятається надовго.

Аби забронювати конференц-зал, звертайтеся просто зараз!

Події

Майстер-клас ГАРБУЗОВІ СМАКОЛИКИ ВІД ТЕТЯНИ ЗОСІМОВОЇ

ГАРБУЗОВІ СМАКОЛИКИ ВІД ТЕТЯНИ ЗОСІМОВОЇ

15 вересня у студії Gastro Hub Тетяна Зосімова проведе для всіх охочих майстер-клас «Золото осені»

Майстер-клас МАЙСТЕР-КЛАС «ТЕМНИЙ І СВІТЛИЙ ХЛІБ»

МАЙСТЕР-КЛАС «ТЕМНИЙ І СВІТЛИЙ ХЛІБ»

30-31 серпня у студії Gastro Hub відбудеться дводенний курс із випічки хліба. Навчання проведе Денис Суховій

Майстер-клас МУСОВІ ТОРТИ – ДЛЯ НОВАЧКІВ ТА ДОСВІДЧЕНИХ КОНДИТЕРІВ

МУСОВІ ТОРТИ – ДЛЯ НОВАЧКІВ ТА ДОСВІДЧЕНИХ КОНДИТЕРІВ

18 серпня, у неділю, відбудеться одноденний практичний курс із приготування мусових тортів від шеф-кондитера Олени Онищенко

Майстер-клас АНОНС: «СВІТОВА КЛАСИКА ТОРТІВ» З ОЛЕНОЮ ОНИЩЕНКО

АНОНС: «СВІТОВА КЛАСИКА ТОРТІВ» З ОЛЕНОЮ ОНИЩЕНКО

17 серпня, у суботу, запрошуємо вас провести корисний вихідний – навчитися пекти та оформляти найпопулярніші класичні торти. Автор майстер-класу – Олена Онищенко

Майстер-клас НАВЧІТЬСЯ ГОТУВАТИ НАЙСМАЧНІШЕ МОРОЗИВО!

НАВЧІТЬСЯ ГОТУВАТИ НАЙСМАЧНІШЕ МОРОЗИВО!

4 серпня, у неділю, Оксана Четвертенівська проведе майстер-клас «Морозиво - це насолода»

Майстер-клас ВИШУКАНІ РЕЦЕПТИ ДОМАШНЬОГО ХЛІБА

ВИШУКАНІ РЕЦЕПТИ ДОМАШНЬОГО ХЛІБА

Запрошуємо на практичний майстер клас Тетяни Зосімової «Вишукані рецепти домашнього хліба»