Плануєте провести конференцію, ьпрезентацію нового продукту чи відкритий майстер-клас?

Конференц-зал Gastro Hub до ваших послуг! 

Ми створили максимально зручний для проведення заходів на гастротематику:

- Простір - 105 кв.м;

- Дизайн локації зроблений у стилі лофт;

- Зручне розміщення до 120 слухачів;

- Зонування приміщення - лектор або ведучий може виступати на сцені, за кухарським столом з доступом до професійного обладнання.

Орендуючи приміщення, також ви зможете скористатися:

- Якісним сучасним інвентарем та посудом;

- WiFi та фліпчартом;

- Банерною стійкою 2*2 м;

- Паркуванням поруч з будівлею.

Ваша конференція отримає високу оцінку від усіх, хто братиме в ній участь і неодмінно запам'ятається надовго.

Аби забронювати конференц-зал, звертайтеся просто зараз!

Події

Майстер-клас Майстер-клас для дітей: готуємо японські моти!

Майстер-клас для дітей: готуємо японські моти!

26 липня у GastroHub запрошуємо дітей віком 7–14 років на яскравий і смачний майстер-клас із приготування японських моти — солодощів з рисового тіста з начинкою.

Майстер-клас 19 липня — Майстер-клас із суші у GastroHub!

19 липня — Майстер-клас із суші у GastroHub!

Запрошуємо дітей віком 7–14 років на кулінарну пригоду, яка точно запам’ятається!

Майстер-клас Французькі торти повертаються в GastroHub!

Французькі торти повертаються в GastroHub!

11–13 липня Київ. Влітку GastroHub знову приймає Emmanuel Hamon — одного з найвідоміших шефів-патисьє світу.

Майстер-клас Анонс: дитячий майстер-клас «Готуємо піцу разом!» — 29 червня в GastroHub

Анонс: дитячий майстер-клас «Готуємо піцу разом!» — 29 червня в GastroHub

Запрошуємо юних кулінарів на яскравий та смачний майстер-клас із приготування піци у GastroHub, який відбудеться 29 червня о 12:00 на ринку "Столичний"

Майстер-клас Маленькі кухарі — великі враження: як пройшов майстер-клас «Мій перший бургер» у GastroHub

Маленькі кухарі — великі враження: як пройшов майстер-клас «Мій перший бургер» у GastroHub

20 червня у GastroHub відбувся веселий та смачний майстер-клас для дітей та підлітків — «Мій перший бургер», який став справжньою гастропригодою для юних кулінарів

Майстер-клас Дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина» відбувся у GastroHub

Дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина» відбувся у GastroHub

10–11 червня у просторі GastroHub відбувся унікальний дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина», який об’єднав професіоналів та гастроентузіастів навколо теми авторських мʼясних страв, технік відкритого вогню та глибокого переосмислення української кухні