Маєте ідею для грандіозної гастроподії? 

Ми готові її реалізувати!

Команда  GastroHub проведе “під ключ” будь-яку подію: 

презентацію, 

конференцію, 

майстер-клас та інші. 

 

Маєте ресторан й хочете провести гучну презентацію? Ми запросимо найкращих шеф-кухарів,  які приготують для вас або разом з вами найвишуканішу страву: печеню зі снігового краба чи повітряні марципани. Обираєте ви — реалізовуємо ми.

В GastroHub ви зможете скористатися:

- Локацією у стилі лофт загальною площею 165 кв.м., де можна розмістити 120 учасників заходу, 

- 30 кв.м. вільного простору для зони нетворкінгу;

- Проектором;

- Екраном;

- Фліпчартом;

- WiFi, 

- Стійкою для банера 2*2,

- Паркуванням поруч з будівлею.

Працюємо для вас 24/7, кожен захід супроводжує адміністратор, який допоможе вирішити будь-які організаційні питання.

Проведіть своє свято або гастроподію у стильному, багатофункціональному просторі GastroHub!

Події

"PRO bakery": як побудувати пекарню як бізнес

З чого починається пекарня: з бізнес-плану або високої місії? Як будувати бізнес в нинішніх умовах і що важливо врахувати для досягнення успіху? 

Презентація Дні аргентинського м‘яса у просторі GastroHub!

Дні аргентинського м‘яса у просторі GastroHub!

Продовжуючи Дні аргентинського м'яса, запрошуємо всіх вас взяти участь в активному майстер-класі з приготування емпанад. Керуватиме атмосферою шеф-кухар Рубен Пірес Діс.

HoReCa в карантині: вижити / перемогти

HoReCa в карантині: вижити / перемогти

Що обговоримо?
Кадри і зарплати
З ким довелося попрощатися і хто на плаву
Особливості маркетингової політики в карантині
Доставка і нові рішення під час карантину
Що чекає ресторанний бізнес в 2021 році?

Майстер-клас

"Індійська пісна кухня" - кулінарний майстер-клас для дорослих

Напередодні великодніх свят запрошуємо вас на кулінарний майстер-клас з індійської пісної кухні

Майстер-клас Майстер-клас для підлітків

Майстер-клас для підлітків "Азійська кухня"

Запрошуємо вас з дітьми відвідати захоплюючий і корисний кулінарний майстер-клас для підлітків 11-16 років

Ефективний підбір персоналу в один клік,  сфера HoReCa

Ефективний підбір персоналу в один клік, сфера HoReCa

Проект "HoReCa Premium" організовує панельну дискусію для вирішення найактуальниших питань для HR сфери HoReCa