Івенти

Маєте ідею для грандіозної гастроподії?
Ми готові її реалізувати!
Команда GastroHub проведе “під ключ” будь-яку подію:
презентацію,
конференцію,
майстер-клас та інші.
Маєте ресторан й хочете провести гучну презентацію? Ми запросимо найкращих шеф-кухарів, які приготують для вас або разом з вами найвишуканішу страву: печеню зі снігового краба чи повітряні марципани. Обираєте ви — реалізовуємо ми.
В GastroHub ви зможете скористатися:
- Локацією у стилі лофт загальною площею 165 кв.м., де можна розмістити 120 учасників заходу,
- 30 кв.м. вільного простору для зони нетворкінгу;
- Проектором;
- Екраном;
- Фліпчартом;
- WiFi,
- Стійкою для банера 2*2,
- Паркуванням поруч з будівлею.
Працюємо для вас 24/7, кожен захід супроводжує адміністратор, який допоможе вирішити будь-які організаційні питання.
Проведіть своє свято або гастроподію у стильному, багатофункціональному просторі GastroHub!



Події
"PRO bakery": як побудувати пекарню як бізнес
З чого починається пекарня: з бізнес-плану або високої місії? Як будувати бізнес в нинішніх умовах і що важливо врахувати для досягнення успіху?

Дні аргентинського м‘яса у просторі GastroHub!
Продовжуючи Дні аргентинського м'яса, запрошуємо всіх вас взяти участь в активному майстер-класі з приготування емпанад. Керуватиме атмосферою шеф-кухар Рубен Пірес Діс.

HoReCa в карантині: вижити / перемогти
Що обговоримо? Кадри і зарплати З ким довелося попрощатися і хто на плаву Особливості маркетингової політики в карантині Доставка і нові рішення під час карантину Що чекає ресторанний бізнес в 2021 році?

"Індійська пісна кухня" - кулінарний майстер-клас для дорослих
Напередодні великодніх свят запрошуємо вас на кулінарний майстер-клас з індійської пісної кухні

Майстер-клас для підлітків "Азійська кухня"
Запрошуємо вас з дітьми відвідати захоплюючий і корисний кулінарний майстер-клас для підлітків 11-16 років

Ефективний підбір персоналу в один клік, сфера HoReCa
Проект "HoReCa Premium" організовує панельну дискусію для вирішення найактуальниших питань для HR сфери HoReCa