Покажіть світові свої кулінарні шедеври та навчайте інших - створіть свій майтер-клас в GastroHub!

Орендуючи приміщення, ви зможете скористатися:

- Кухнею, площею 60 м.кв.;

- Професійною кухарською технікою та якісним сучасним інвентарем;

- 5-метровим центральним кухарським столом з мийкою та вбудованою тепловою шафою;

- Проектором, екраном, WiFi та фліпчартом;

- Паркуванням поруч з будівлею.

Зона майстер-класів розрахована на 24 робочих місця, 12 столів, які обладнані мийками й розетками. 

Приміщення чудово підійде для професійних фото- та відеозйомок та проведення семінарів та активних майстер-класів. 

Працюємо для вас 24/7, кожен захід супроводжує адміністратор, який допоможе вирішити будь-які організаційні питання.

Події

"PRO bakery": як побудувати пекарню як бізнес

З чого починається пекарня: з бізнес-плану або високої місії? Як будувати бізнес в нинішніх умовах і що важливо врахувати для досягнення успіху? 

Презентація Дні аргентинського м‘яса у просторі GastroHub!

Дні аргентинського м‘яса у просторі GastroHub!

Продовжуючи Дні аргентинського м'яса, запрошуємо всіх вас взяти участь в активному майстер-класі з приготування емпанад. Керуватиме атмосферою шеф-кухар Рубен Пірес Діс.

HoReCa в карантині: вижити / перемогти

HoReCa в карантині: вижити / перемогти

Що обговоримо?
Кадри і зарплати
З ким довелося попрощатися і хто на плаву
Особливості маркетингової політики в карантині
Доставка і нові рішення під час карантину
Що чекає ресторанний бізнес в 2021 році?

Майстер-клас

"Індійська пісна кухня" - кулінарний майстер-клас для дорослих

Напередодні великодніх свят запрошуємо вас на кулінарний майстер-клас з індійської пісної кухні

Майстер-клас Майстер-клас для підлітків

Майстер-клас для підлітків "Азійська кухня"

Запрошуємо вас з дітьми відвідати захоплюючий і корисний кулінарний майстер-клас для підлітків 11-16 років

Ефективний підбір персоналу в один клік,  сфера HoReCa

Ефективний підбір персоналу в один клік, сфера HoReCa

Проект "HoReCa Premium" організовує панельну дискусію для вирішення найактуальниших питань для HR сфери HoReCa