Покажіть світові свої кулінарні шедеври та навчайте інших - створіть свій майтер-клас в GastroHub!

Орендуючи приміщення, ви зможете скористатися:

- Кухнею, площею 60 м.кв.;

- Професійною кухарською технікою та якісним сучасним інвентарем;

- 5-метровим центральним кухарським столом з мийкою та вбудованою тепловою шафою;

- Проектором, екраном, WiFi та фліпчартом;

- Паркуванням поруч з будівлею.

Зона майстер-класів розрахована на 24 робочих місця, 12 столів, які обладнані мийками й розетками. 

Приміщення чудово підійде для професійних фото- та відеозйомок та проведення семінарів та активних майстер-класів. 

Працюємо для вас 24/7, кожен захід супроводжує адміністратор, який допоможе вирішити будь-які організаційні питання.

Події

Майстер-клас Майстер-клас для дітей: готуємо японські моти!

Майстер-клас для дітей: готуємо японські моти!

26 липня у GastroHub запрошуємо дітей віком 7–14 років на яскравий і смачний майстер-клас із приготування японських моти — солодощів з рисового тіста з начинкою.

Майстер-клас 19 липня — Майстер-клас із суші у GastroHub!

19 липня — Майстер-клас із суші у GastroHub!

Запрошуємо дітей віком 7–14 років на кулінарну пригоду, яка точно запам’ятається!

Майстер-клас Французькі торти повертаються в GastroHub!

Французькі торти повертаються в GastroHub!

11–13 липня Київ. Влітку GastroHub знову приймає Emmanuel Hamon — одного з найвідоміших шефів-патисьє світу.

Майстер-клас Анонс: дитячий майстер-клас «Готуємо піцу разом!» — 29 червня в GastroHub

Анонс: дитячий майстер-клас «Готуємо піцу разом!» — 29 червня в GastroHub

Запрошуємо юних кулінарів на яскравий та смачний майстер-клас із приготування піци у GastroHub, який відбудеться 29 червня о 12:00 на ринку "Столичний"

Майстер-клас Маленькі кухарі — великі враження: як пройшов майстер-клас «Мій перший бургер» у GastroHub

Маленькі кухарі — великі враження: як пройшов майстер-клас «Мій перший бургер» у GastroHub

20 червня у GastroHub відбувся веселий та смачний майстер-клас для дітей та підлітків — «Мій перший бургер», який став справжньою гастропригодою для юних кулінарів

Майстер-клас Дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина» відбувся у GastroHub

Дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина» відбувся у GastroHub

10–11 червня у просторі GastroHub відбувся унікальний дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина», який об’єднав професіоналів та гастроентузіастів навколо теми авторських мʼясних страв, технік відкритого вогню та глибокого переосмислення української кухні