Новини
30.10.18
Ферментація: початок!
Гриби, оцти, сири і ковбаси, Луї Пастер, температура й вологість - що їх об'єднало? Дієго Прадо - професор Баскського кулінарного центру.
25.10.2018
Олії, соуси, десерт, сири і напої - про них говорили і їх пробували на другому шефському дні в GastroHub.
Другий Шефський день, організований спільно з партнером локації Міжнародним конгресом шеф-кухарів "Fontegro", позаду, а це означає, що сьогодні ми дізналися багато нового.
04.10.18
Майстер-клас по Фуд-хімії для кухарів відбувся в GastroHub.
2 жовтня відбувся дебютний майстер-клас по Фуд-хімії для кухаря
21.09.18
Перший Шефський день відбувся!
Шеф-кухарі й кухарі, постачальники обладнання та інвентаря, виробники сільськогосподарської продукції відвідали захід у GastroHub
01.09.18
Перша з дванадцяти лекцій по сироварінню відбулася в GastroHub
Присвячений науковому підходу до підбору молока захід відкрив Курс уважного сировара.
30.08.2018
Дегустація сирів і шоколадних цукерок з сиром - черговий чарівний захід у GastroHub
Ольга Терницька, Евеліна Бойко та Тетяна Магера провели вишуканий гастрономічний вечір в GastroHub