Новини

30.10.18

Ферментація: початок!

Гриби, оцти, сири і ковбаси, Луї Пастер, температура й вологість - що їх об'єднало? Дієго Прадо - професор Баскського кулінарного центру.

25.10.2018

Олії, соуси, десерт, сири і напої - про них говорили і їх пробували на другому шефському дні в GastroHub.

Другий Шефський день, організований спільно з партнером локації Міжнародним конгресом шеф-кухарів "Fontegro", позаду, а це означає, що сьогодні ми дізналися багато нового.

04.10.18

Майстер-клас по Фуд-хімії для кухарів відбувся в GastroHub.

2 жовтня відбувся дебютний майстер-клас по Фуд-хімії для кухаря

21.09.18

Перший Шефський день відбувся!

Шеф-кухарі й кухарі, постачальники обладнання та інвентаря, виробники сільськогосподарської продукції відвідали захід у GastroHub

01.09.18

Перша з дванадцяти лекцій по сироварінню відбулася в GastroHub

Присвячений науковому підходу до підбору молока захід відкрив Курс уважного сировара.

30.08.2018

Дегустація сирів і шоколадних цукерок з сиром - черговий чарівний захід у GastroHub

Ольга Терницька, Евеліна Бойко та Тетяна Магера провели вишуканий гастрономічний вечір в GastroHub