Новини
Модуль "Ферментація овочів, фруктів та ягід"
Дієго детально пройшовся по термінології, пояснивши суть процесу ферментації і його принципи.
Подробиці про стажування українських шефів за кордоном, корисні лайфхаки, капуста кейл, комбуча та багато чого іншого!
Компанія «Бетта-Сервіс» провела тренінг для продавців ринку "Столичний".
Експерти компанії «Бетта-Сервіс» підготували поглиблений курс з дезинфекції, особистої гігієни та ін.
Як пройшов український форум "СПРАВА В М'ЯСІ"
1-ий форум «Справа в м'ясі» - захід для шефів і кухарів, присвячений вивченню м'яса, технікам приготування та обладнанню.
«Шаркутерія» від центру FONTEGRO
Темою модуля стало виробництво бекону, салямі, прошутто, прошутто-котто, лардо в ресторані.
Майстер-клас "SLOW FOOD як стиль життя"
Літо у GastroHub почалося повільно, спокійно, а головне, смачно завдяки QIMIQ & PASTRY CHEF!