Новини

20.12.18

Сан-Себастьян, локальні продукти та огляд кулінарного шоу.

Останній Шефський день, який щомісяця проводиться в GastroHub спільно з навчальним центром Fontegro, відбувся!

14.12.18

Енріке Флейшман і особливості Sous-Vide cooking

Професор Баскського кулінарного центру поділився знаннями в рамках навчання від навчального центру Fontegro.

03.12.18

Перший зимовий недільний ранок цінителі смачної їжі провели в GastroHub

Дарія Дорошкевич, засновниця й ведуча блогу про їжу, посол Джеймі Олівера в Україні, провела контактний майстер-клас, присвячений рибі.

24.11.18

Якщо ви думаєте, що знаєте про свинину все, повірте, ви помиляєтеся!

Петя Павлович - кухар з Москви - показав, як варто працювати зі свининою.

21.11.18

Шефський день: fine dining, огляд літератури, брокко й трюфеля.

Новий продукт, нова література і нові тенденції в кулінарії - такі теми сьогоднішнього шефського дня.

19.11.18

«Коза Чка» і литовські сировари відвідали GastroHub

Сири з України та Литви, вино і божевільна кількість нової інформації - з цього почала роботу міжнародна Асоціація сироварів.