Новини

16.11.18

Найбільший форум ресторанно-готельного бізнесу FoReCh-2018 - done!

Оптовий ринок «Столичний» представив проект GastroHub на спільному стенді Fontegro Ukraine і компанії Profitex.

12.11.19

Колібрі на тортах в GastroHub

Барвисті птахи урізноманітнили суботній день на нашій локації

01.11.18

GastroHub - багатофункціональний простір. Перевірено "Syngenta".

Божевільно плідні два дні в GastroHub - це Клуб стратегічного партнерства, який провела “Syngenta” в рамках своєї співпраці з представниками плодоовочевого бізнесу.

30.10.18

Ферментація: початок!

Гриби, оцти, сири і ковбаси, Луї Пастер, температура й вологість - що їх об'єднало? Дієго Прадо - професор Баскського кулінарного центру.

25.10.2018

Олії, соуси, десерт, сири і напої - про них говорили і їх пробували на другому шефському дні в GastroHub.

Другий Шефський день, організований спільно з партнером локації Міжнародним конгресом шеф-кухарів "Fontegro", позаду, а це означає, що сьогодні ми дізналися багато нового.