УЛЮБЛЕНІ ДЕСЕРТИ У НОВІЙ ІНТЕРПРИТАЦІЇ

Майстер-клас

 

19 травня у студії Gastro Hub неперевершена майстриня кондитерського мистецтва Катерина Крижанівська проведе практичний майстер-клас "Улюблені десерти у новій інтерпритації".

Програма:

1. Київський торт в порційній подачі

2. Павлова в порційній подачі

3. Медовик в порційній подачі

4. Сен-Оноре

Пропрацюємо меренгу, заварне, бісквітне та пісочне тісто.

Приготуємо ідеальні дзеркальні злазурі.

Створимо красу своїми руками!

Готуємо разом, дегустуємо та насолоджуємося запашною кавою та смачним обідом.

Вкінці заходу Ви отримаєте сертифікати та заберете додому готові вироби.

Години навчання: 9:00 - 18:00.

ІНФО:

Катерина Крижанівська - викладачка кондитерского мистецтва у французській школі DGF 2013-2018;

- учасниця чемпіонату світу Mondial des Arts Sucres 2018р.;

- суддя від України на чемпіонаті Mondial des Arts Sucres 2016 р.;

- випускниця Кондитерської Школи у Лондоні LeCordon Bleu 2013р.;

- переможниця Великобританського телевізійного шоу «Великий пекарський турнір» ("Backe off”) 2013р.

Адреса студії:

вул. Велика Кільцева, 110а

ринок "Столичний"

Павільйон В1, 2 поверх, Gastro Hub

Запрошуємо вас приєднатися до нашої чудової команди! ❤️

Запис за телефоном: 067-327-11-25 Тетяна.