Майстер-клас для дітей: готуємо японські моти!

26 липня у GastroHub запрошуємо дітей віком 7–14 років на яскравий і смачний майстер-клас із приготування японських моти — солодощів з рисового тіста з начинкою.
Під керівництвом зіркового шеф-кухаря Сергія Шелестова, фіналіста проєкту "МастерШеф", діти:
дізнаються історію десерту моти та його варіації;
навчаться працювати з рисовим тістом;
самостійно приготують моти з різними начинками;
скуштують власноруч створені десерти та отримають сертифікати.
Початок: 12:00
Місце: GastroHub, ринок “Столичний”
Ціна: 650 грн.
Поки діти готують, для батьків — безкоштовна гастроекскурсія ринком “Столичний” із дегустаціями.
Реєстрація та подробиці — в Instagram: instagram.com/gastro_hub або за телефоном 093 022 40 40
Кількість місць обмежена — не проґавте можливість долучити дитину до гастрономічного досвіду!