Плануєте провести конференцію, ьпрезентацію нового продукту чи відкритий майстер-клас?

Конференц-зал Gastro Hub до ваших послуг! 

Ми створили максимально зручний для проведення заходів на гастротематику:

- Простір - 105 кв.м;

- Дизайн локації зроблений у стилі лофт;

- Зручне розміщення до 120 слухачів;

- Зонування приміщення - лектор або ведучий може виступати на сцені, за кухарським столом з доступом до професійного обладнання.

Орендуючи приміщення, також ви зможете скористатися:

- Якісним сучасним інвентарем та посудом;

- WiFi та фліпчартом;

- Банерною стійкою 2*2 м;

- Паркуванням поруч з будівлею.

Ваша конференція отримає високу оцінку від усіх, хто братиме в ній участь і неодмінно запам'ятається надовго.

Аби забронювати конференц-зал, звертайтеся просто зараз!

Події

Майстер-клас Французькі торти повертаються в GastroHub!

Французькі торти повертаються в GastroHub!

11–13 липня Київ. Влітку GastroHub знову приймає Emmanuel Hamon — одного з найвідоміших шефів-патисьє світу.

Майстер-клас Анонс: дитячий майстер-клас «Готуємо піцу разом!» — 29 червня в GastroHub

Анонс: дитячий майстер-клас «Готуємо піцу разом!» — 29 червня в GastroHub

Запрошуємо юних кулінарів на яскравий та смачний майстер-клас із приготування піци у GastroHub, який відбудеться 29 червня о 12:00 на ринку "Столичний"

Майстер-клас Маленькі кухарі — великі враження: як пройшов майстер-клас «Мій перший бургер» у GastroHub

Маленькі кухарі — великі враження: як пройшов майстер-клас «Мій перший бургер» у GastroHub

20 червня у GastroHub відбувся веселий та смачний майстер-клас для дітей та підлітків — «Мій перший бургер», який став справжньою гастропригодою для юних кулінарів

Майстер-клас Дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина» відбувся у GastroHub

Дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина» відбувся у GastroHub

10–11 червня у просторі GastroHub відбувся унікальний дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина», який об’єднав професіоналів та гастроентузіастів навколо теми авторських мʼясних страв, технік відкритого вогню та глибокого переосмислення української кухні

Семінар У GastroHub відбувся семінар про сучасні технології заморожування кондитерських виробів від компанії Zealandia

У GastroHub відбувся семінар про сучасні технології заморожування кондитерських виробів від компанії Zealandia

4 та 5 червня в просторі GastroHub на Ринку «Столичний» пройшов професійний семінар з глибокої заморозки та збереження якості кондитерських виробів, який організувала компанія Zealandia — міжнародний лідер у сфері хлібопекарських інгредієнтів і технологій

Майстер-клас У GastroHub відбувся ексклюзивний майстер-клас від всесвітньо відомого шефа-кондитера Еммануеля Амона

У GastroHub відбувся ексклюзивний майстер-клас від всесвітньо відомого шефа-кондитера Еммануеля Амона

17 червня в студії GastroHub на Ринку «Столичний» відбувся унікальний майстер-клас із кондитерського та шоколадного мистецтва під керівництвом Еммануеля Амона — всесвітньо відомого Maître Artisan Pâtissier та амбасадора шоколаду Luker Chocolate