Конференц-зал

Плануєте провести конференцію, ьпрезентацію нового продукту чи відкритий майстер-клас?
Конференц-зал Gastro Hub до ваших послуг!
Ми створили максимально зручний для проведення заходів на гастротематику:
- Простір - 105 кв.м;
- Дизайн локації зроблений у стилі лофт;
- Зручне розміщення до 120 слухачів;
- Зонування приміщення - лектор або ведучий може виступати на сцені, за кухарським столом з доступом до професійного обладнання.
Орендуючи приміщення, також ви зможете скористатися:
- Якісним сучасним інвентарем та посудом;
- WiFi та фліпчартом;
- Банерною стійкою 2*2 м;
- Паркуванням поруч з будівлею.
Ваша конференція отримає високу оцінку від усіх, хто братиме в ній участь і неодмінно запам'ятається надовго.
Аби забронювати конференц-зал, звертайтеся просто зараз!



У розпорядженні учасників наступне обладнання
Події

Запрошуємо на майстер-клас із Великодньої випічки!
29-30 березня Денис Суховій проведе майстер-клас для тих, хто хоче навчитися готувати смачну та ароматну паску, та дізнатися нові секретні рецепти!

АНОНС МАЙСТЕР КЛАСУ: "TASTE OF POLTAVA REGION. ШЛЯХАМИ КОТЛЯРЕВСЬКОГО"
4-5 лютого запрошуємо вас у подорож часом, а саме до ПолтавськоЇ кухні часів Котляревського, що існувала ще 300 років тому. До історичної мандрівки вирушимо через серію майстер-класів з вивчення кухні регіонів Полтави – "Taste of Poltava Region. Шляхами Котляревського".

АНОНС: МАЙСТЕР-КЛАС З ВИПІЧКИ ШТОЛЕНІВ ТА ІНШИХ СОЛОДОЩІВ
24 листопада відбудеться майстер-клас від досвідченого та неймовірно талановитого шеф-кондитера Людмили Казмерчук

АНОНС: МАЙСТЕР-КЛАС "КРЕАТИВНА ВИПІЧКА"
30 листопада, у суботу, запрошуємо на майстер-клас "Креативна випічка" від практикуючого шефа Школи пекарів Артема Дев’яткіна

ІНТЕНСИВ ДЛЯ БЛОГЕРІВ ТА ПІДПРИЄМЦІВ «BLOGGERS GASTRO DAY»
6 листопада о 15:00 на ринку «Столичний» у студії Gastro Hub відбудеться «Bloggers Gastro Day»

17-18 жовтня Денис Суховій проведе майстер-клас для тих, хто небайдужий до листкових виробів, планує опанувати нові техніки і розширити асортимент вітрини кафе