Pop-up ресторан

Ресторан одного дня для концептуальних гастрономічних заходів, в ході яких гості можуть спостерігати за діями шеф кухаря.
Атмосферність події ідеально підкреслить дизайнерські меблі, розроблені з урахуванням кольорової гами приміщення і доповнена стильними аксесуарами і посудом.
Запрошуємо провести у нашому просторі:
-Концептуальну зустріч;
- Презентацію нового меню ресторану;
- Нетворкінг-вечірку;
- Веселий оригінальний корпоратив;
- Тематичний день народження для дорослих та дітей.
Орендуючи приміщення, ви зможете скористатися:
- Рестораном із дизайнерськими меблями на 36 посадкових місць;
- Професійним кухонним обладнанням;
- Сервірувальним посудом;
- Кавоваркою;
- Кулером з водою;
- Паркуванням поруч з будівлею.
Зробіть своє свято незабутнім: смачним, яскравим та стильним!
З питань оренди звертайтеся просто зараз.
Події

Майстер-клас для дітей: готуємо японські моти!
26 липня у GastroHub запрошуємо дітей віком 7–14 років на яскравий і смачний майстер-клас із приготування японських моти — солодощів з рисового тіста з начинкою.

19 липня — Майстер-клас із суші у GastroHub!
Запрошуємо дітей віком 7–14 років на кулінарну пригоду, яка точно запам’ятається!
.jpeg)
Французькі торти повертаються в GastroHub!
11–13 липня Київ. Влітку GastroHub знову приймає Emmanuel Hamon — одного з найвідоміших шефів-патисьє світу.
.jpeg)
Анонс: дитячий майстер-клас «Готуємо піцу разом!» — 29 червня в GastroHub
Запрошуємо юних кулінарів на яскравий та смачний майстер-клас із приготування піци у GastroHub, який відбудеться 29 червня о 12:00 на ринку "Столичний"
.jpeg)
Маленькі кухарі — великі враження: як пройшов майстер-клас «Мій перший бургер» у GastroHub
20 червня у GastroHub відбувся веселий та смачний майстер-клас для дітей та підлітків — «Мій перший бургер», який став справжньою гастропригодою для юних кулінарів
.jpeg)
Дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина» відбувся у GastroHub
10–11 червня у просторі GastroHub відбувся унікальний дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина», який об’єднав професіоналів та гастроентузіастів навколо теми авторських мʼясних страв, технік відкритого вогню та глибокого переосмислення української кухні