Українська
Русский
Головна
Про нас
Події
Новини
Галерея
Контакти
Професійна кухня-студія
Професійна пекарня
Майстер-класи
Фото і відео студія
Pop-up ресторан
Конференц-зал
Кулінарні школи
Івенти
Галерея
Головна
Галерея
Фото заходів
PRO bakery: Денис Суховій про пекарню як бізнес
Прямуємо до Італії!
Дегустація аргентинського м’яса та вина ⠀
Клуб стратегічного партнерства
Перший в Україні фестиваль макаронс
Офіційне відкриття GastroHub та UFL
Презентація GastroHub
Відео заходів
Приготування морепродуктів
GastroHub
GastroHub: наші події
Інноваційне обладнання в GastroHub: пароконвектомат MyChef
Презентація технік по роботі з яйцем від шеф-кухаря Сергія Зеленохата (м. Дніпро)
Введення в HACCP для шеф-кухарів. Шефський день 20.09.18.