Маєте ідею для грандіозної гастроподії? 

Ми готові її реалізувати!

Команда  GastroHub проведе “під ключ” будь-яку подію: 

презентацію, 

конференцію, 

майстер-клас та інші. 

 

Маєте ресторан й хочете провести гучну презентацію? Ми запросимо найкращих шеф-кухарів,  які приготують для вас або разом з вами найвишуканішу страву: печеню зі снігового краба чи повітряні марципани. Обираєте ви — реалізовуємо ми.

В GastroHub ви зможете скористатися:

- Локацією у стилі лофт загальною площею 165 кв.м., де можна розмістити 120 учасників заходу, 

- 30 кв.м. вільного простору для зони нетворкінгу;

- Проектором;

- Екраном;

- Фліпчартом;

- WiFi, 

- Стійкою для банера 2*2,

- Паркуванням поруч з будівлею.

Працюємо для вас 24/7, кожен захід супроводжує адміністратор, який допоможе вирішити будь-які організаційні питання.

Проведіть своє свято або гастроподію у стильному, багатофункціональному просторі GastroHub!

Події

Майстер-клас Французькі торти повертаються в GastroHub!

Французькі торти повертаються в GastroHub!

11–13 липня Київ. Влітку GastroHub знову приймає Emmanuel Hamon — одного з найвідоміших шефів-патисьє світу.

Майстер-клас Анонс: дитячий майстер-клас «Готуємо піцу разом!» — 29 червня в GastroHub

Анонс: дитячий майстер-клас «Готуємо піцу разом!» — 29 червня в GastroHub

Запрошуємо юних кулінарів на яскравий та смачний майстер-клас із приготування піци у GastroHub, який відбудеться 29 червня о 12:00 на ринку "Столичний"

Майстер-клас Маленькі кухарі — великі враження: як пройшов майстер-клас «Мій перший бургер» у GastroHub

Маленькі кухарі — великі враження: як пройшов майстер-клас «Мій перший бургер» у GastroHub

20 червня у GastroHub відбувся веселий та смачний майстер-клас для дітей та підлітків — «Мій перший бургер», який став справжньою гастропригодою для юних кулінарів

Майстер-клас Дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина» відбувся у GastroHub

Дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина» відбувся у GastroHub

10–11 червня у просторі GastroHub відбувся унікальний дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина», який об’єднав професіоналів та гастроентузіастів навколо теми авторських мʼясних страв, технік відкритого вогню та глибокого переосмислення української кухні

Семінар У GastroHub відбувся семінар про сучасні технології заморожування кондитерських виробів від компанії Zealandia

У GastroHub відбувся семінар про сучасні технології заморожування кондитерських виробів від компанії Zealandia

4 та 5 червня в просторі GastroHub на Ринку «Столичний» пройшов професійний семінар з глибокої заморозки та збереження якості кондитерських виробів, який організувала компанія Zealandia — міжнародний лідер у сфері хлібопекарських інгредієнтів і технологій

Майстер-клас У GastroHub відбувся ексклюзивний майстер-клас від всесвітньо відомого шефа-кондитера Еммануеля Амона

У GastroHub відбувся ексклюзивний майстер-клас від всесвітньо відомого шефа-кондитера Еммануеля Амона

17 червня в студії GastroHub на Ринку «Столичний» відбувся унікальний майстер-клас із кондитерського та шоколадного мистецтва під керівництвом Еммануеля Амона — всесвітньо відомого Maître Artisan Pâtissier та амбасадора шоколаду Luker Chocolate