Маєте ідею для грандіозної гастроподії? 

Ми готові її реалізувати!

Команда  GastroHub проведе “під ключ” будь-яку подію: 

презентацію, 

конференцію, 

майстер-клас та інші. 

 

Маєте ресторан й хочете провести гучну презентацію? Ми запросимо найкращих шеф-кухарів,  які приготують для вас або разом з вами найвишуканішу страву: печеню зі снігового краба чи повітряні марципани. Обираєте ви — реалізовуємо ми.

В GastroHub ви зможете скористатися:

- Локацією у стилі лофт загальною площею 165 кв.м., де можна розмістити 120 учасників заходу, 

- 30 кв.м. вільного простору для зони нетворкінгу;

- Проектором;

- Екраном;

- Фліпчартом;

- WiFi, 

- Стійкою для банера 2*2,

- Паркуванням поруч з будівлею.

Працюємо для вас 24/7, кожен захід супроводжує адміністратор, який допоможе вирішити будь-які організаційні питання.

Проведіть своє свято або гастроподію у стильному, багатофункціональному просторі GastroHub!

Події

Майстер-клас РЕЦЕПТИ МОРЕПРОДУКТІВ ВІД ТЕТЯНИ ЛІТВІНОВОЇ

РЕЦЕПТИ МОРЕПРОДУКТІВ ВІД ТЕТЯНИ ЛІТВІНОВОЇ

У неділю, 3 грудня, запрошуємо на захоплюючий майстер-клас з Тетяною Літвіновою. Будемо готувати та куштувати морепродукти

Майстер-клас АНОНС: ПРАКТИЧНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС

АНОНС: ПРАКТИЧНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС "ТАРТИ ТА КІШІ"

10 грудня у Гастро Хабі готуємо тарти та кіші з талановитою Сімою Фоміною

Майстер-клас АНОНС МАЙСТЕР-КЛАСУ «СОЛОДКЕ РІЗДВО»

АНОНС МАЙСТЕР-КЛАСУ «СОЛОДКЕ РІЗДВО»

Мрієте про Різдво, наповнене затишком та неповторними ароматами? Тоді вам до нас!

Майстер-клас АНОНС: МАЙСТЕР-КЛАС ВІД 15-РІЧНОЇ КОНДИТЕРКИ РОНІ ХАСІН

АНОНС: МАЙСТЕР-КЛАС ВІД 15-РІЧНОЇ КОНДИТЕРКИ РОНІ ХАСІН

Пропонуємо вашій увазі кондитерське навчання від Роні Хасін!

Майстер-клас АНОНС МАЙСТЕР-КЛАСУ: КУЛІНАРНІ МОЖЛИВОСТІ МАЙБУТННЬОГО

АНОНС МАЙСТЕР-КЛАСУ: КУЛІНАРНІ МОЖЛИВОСТІ МАЙБУТННЬОГО

Неймовірна зустріч з неперевершеною Тетяною Літвіновою❤️Тетяна має великий кулінарний досвід та є експертом у поєднанні смаків та кулінарних технік.

"PRO bakery": як побудувати пекарню як бізнес

З чого починається пекарня: з бізнес-плану або високої місії? Як будувати бізнес в нинішніх умовах і що важливо врахувати для досягнення успіху?