Івенти

Маєте ідею для грандіозної гастроподії?
Ми готові її реалізувати!
Команда GastroHub проведе “під ключ” будь-яку подію:
презентацію,
конференцію,
майстер-клас та інші.
Маєте ресторан й хочете провести гучну презентацію? Ми запросимо найкращих шеф-кухарів, які приготують для вас або разом з вами найвишуканішу страву: печеню зі снігового краба чи повітряні марципани. Обираєте ви — реалізовуємо ми.
В GastroHub ви зможете скористатися:
- Локацією у стилі лофт загальною площею 165 кв.м., де можна розмістити 120 учасників заходу,
- 30 кв.м. вільного простору для зони нетворкінгу;
- Проектором;
- Екраном;
- Фліпчартом;
- WiFi,
- Стійкою для банера 2*2,
- Паркуванням поруч з будівлею.
Працюємо для вас 24/7, кожен захід супроводжує адміністратор, який допоможе вирішити будь-які організаційні питання.
Проведіть своє свято або гастроподію у стильному, багатофункціональному просторі GastroHub!



Події

АНОНС МАЙСТЕР КЛАСУ: "TASTE OF POLTAVA REGION. ШЛЯХАМИ КОТЛЯРЕВСЬКОГО"
4-5 лютого запрошуємо вас у подорож часом, а саме до ПолтавськоЇ кухні часів Котляревського, що існувала ще 300 років тому. До історичної мандрівки вирушимо через серію майстер-класів з вивчення кухні регіонів Полтави – "Taste of Poltava Region. Шляхами Котляревського".

АНОНС: МАЙСТЕР-КЛАС З ВИПІЧКИ ШТОЛЕНІВ ТА ІНШИХ СОЛОДОЩІВ
24 листопада відбудеться майстер-клас від досвідченого та неймовірно талановитого шеф-кондитера Людмили Казмерчук

АНОНС: МАЙСТЕР-КЛАС "КРЕАТИВНА ВИПІЧКА"
30 листопада, у суботу, запрошуємо на майстер-клас "Креативна випічка" від практикуючого шефа Школи пекарів Артема Дев’яткіна

ІНТЕНСИВ ДЛЯ БЛОГЕРІВ ТА ПІДПРИЄМЦІВ «BLOGGERS GASTRO DAY»
6 листопада о 15:00 на ринку «Столичний» у студії Gastro Hub відбудеться «Bloggers Gastro Day»

17-18 жовтня Денис Суховій проведе майстер-клас для тих, хто небайдужий до листкових виробів, планує опанувати нові техніки і розширити асортимент вітрини кафе

АНОНС МК: «СМАКИ ОСЕНІ: ТОРТИ, ТІСТЕЧКА І ПИРОГИ»
12 та 13 жовтня запрошуємо вас у Gastro Hub на демонстраційно-практичний майстер-клас від фахівця кондитерського мистецтва Олени Оніщенко