Кулінарні школи

Вчіться та навчайте разом з Gastro Hub!
Реалізуйте свої ідеї наповну — відкрийте власну кулінарну школу, кулінарні курси або серію майстер-класів!
Тут ви зможете працювати у стильній, просторій локації, обладнаній необхідною професійною технікою.
Можливе комфортне розміщення до 24 учасників кулінарних курсів!
Орендуючи приміщення, ви зможете скористатися:
- Кухнею, площею 60 м.кв.;
- Професійною кухарською технікою та якісним сучасним інвентарем;
- 5-метровим центральним кухарським столом з мийкою та вбудованою тепловою шафою;
- Робочим інвентарем та посудом;
- Кавоваркою;
-Термоподом;
- Проектором;
- Екраном, WiFi та фліпчартом;
- Супроводом адміністратора;
- Паркуванням поруч з будівлею.
Працюємо для вас у режимі 24/7!
Надихайтесь, експериментуйте й вдосконалюйте вже відоме - створюйте найкраще разом із Gastro Hub!

Події

Майстер-клас для дітей: готуємо японські моти!
26 липня у GastroHub запрошуємо дітей віком 7–14 років на яскравий і смачний майстер-клас із приготування японських моти — солодощів з рисового тіста з начинкою.

19 липня — Майстер-клас із суші у GastroHub!
Запрошуємо дітей віком 7–14 років на кулінарну пригоду, яка точно запам’ятається!
.jpeg)
Французькі торти повертаються в GastroHub!
11–13 липня Київ. Влітку GastroHub знову приймає Emmanuel Hamon — одного з найвідоміших шефів-патисьє світу.
.jpeg)
Анонс: дитячий майстер-клас «Готуємо піцу разом!» — 29 червня в GastroHub
Запрошуємо юних кулінарів на яскравий та смачний майстер-клас із приготування піци у GastroHub, який відбудеться 29 червня о 12:00 на ринку "Столичний"
.jpeg)
Маленькі кухарі — великі враження: як пройшов майстер-клас «Мій перший бургер» у GastroHub
20 червня у GastroHub відбувся веселий та смачний майстер-клас для дітей та підлітків — «Мій перший бургер», який став справжньою гастропригодою для юних кулінарів
.jpeg)
Дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина» відбувся у GastroHub
10–11 червня у просторі GastroHub відбувся унікальний дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина», який об’єднав професіоналів та гастроентузіастів навколо теми авторських мʼясних страв, технік відкритого вогню та глибокого переосмислення української кухні