Вчіться та навчайте разом з Gastro Hub! 

Реалізуйте свої ідеї наповну — відкрийте власну кулінарну школу, кулінарні курси або серію майстер-класів!

Тут ви зможете працювати у стильній, просторій локації, обладнаній необхідною професійною технікою. 

Можливе комфортне розміщення до 24 учасників кулінарних курсів!

Орендуючи приміщення, ви зможете скористатися:

- Кухнею, площею 60 м.кв.;

- Професійною кухарською технікою та якісним сучасним інвентарем;

-  5-метровим  центральним кухарським столом з мийкою та вбудованою тепловою шафою;

- Робочим інвентарем та посудом;

- Кавоваркою;

-Термоподом;

- Проектором;

- Екраном, WiFi та фліпчартом;

- Супроводом адміністратора;

- Паркуванням поруч з будівлею.

Працюємо для вас у режимі 24/7!

Надихайтесь, експериментуйте й вдосконалюйте вже відоме - створюйте найкраще разом із Gastro Hub!

Події

Майстер-клас Французькі торти повертаються в GastroHub!

Французькі торти повертаються в GastroHub!

11–13 липня Київ. Влітку GastroHub знову приймає Emmanuel Hamon — одного з найвідоміших шефів-патисьє світу.

Майстер-клас Анонс: дитячий майстер-клас «Готуємо піцу разом!» — 29 червня в GastroHub

Анонс: дитячий майстер-клас «Готуємо піцу разом!» — 29 червня в GastroHub

Запрошуємо юних кулінарів на яскравий та смачний майстер-клас із приготування піци у GastroHub, який відбудеться 29 червня о 12:00 на ринку "Столичний"

Майстер-клас Маленькі кухарі — великі враження: як пройшов майстер-клас «Мій перший бургер» у GastroHub

Маленькі кухарі — великі враження: як пройшов майстер-клас «Мій перший бургер» у GastroHub

20 червня у GastroHub відбувся веселий та смачний майстер-клас для дітей та підлітків — «Мій перший бургер», який став справжньою гастропригодою для юних кулінарів

Майстер-клас Дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина» відбувся у GastroHub

Дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина» відбувся у GastroHub

10–11 червня у просторі GastroHub відбувся унікальний дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина», який об’єднав професіоналів та гастроентузіастів навколо теми авторських мʼясних страв, технік відкритого вогню та глибокого переосмислення української кухні

Семінар У GastroHub відбувся семінар про сучасні технології заморожування кондитерських виробів від компанії Zealandia

У GastroHub відбувся семінар про сучасні технології заморожування кондитерських виробів від компанії Zealandia

4 та 5 червня в просторі GastroHub на Ринку «Столичний» пройшов професійний семінар з глибокої заморозки та збереження якості кондитерських виробів, який організувала компанія Zealandia — міжнародний лідер у сфері хлібопекарських інгредієнтів і технологій

Майстер-клас У GastroHub відбувся ексклюзивний майстер-клас від всесвітньо відомого шефа-кондитера Еммануеля Амона

У GastroHub відбувся ексклюзивний майстер-клас від всесвітньо відомого шефа-кондитера Еммануеля Амона

17 червня в студії GastroHub на Ринку «Столичний» відбувся унікальний майстер-клас із кондитерського та шоколадного мистецтва під керівництвом Еммануеля Амона — всесвітньо відомого Maître Artisan Pâtissier та амбасадора шоколаду Luker Chocolate