Новини

У GastroHub відбувся яскравий майстер-клас з приготування суші для дітей — маленькі кулінари відкрили секрети японської кухні

Вчора у GastroHub панувала неймовірна атмосфера творчості та захоплення — наші маленькі кулінари вперше власноруч готували суші, долучаючись до давніх традицій японської кухні.

Французьке кондитерське мистецтво у GastroHub: як це було

З 11 по 13 липня у GastroHub пройшов унікальний воркшоп від Emmanuel Hamon — всесвітньо відомого французького шеф-патисьє, який працював у найкращих кондитерських школах та ресторанах світу.

У GastroHub відбувся майстер-клас з приготування піци для дітей

29 червня у гастропросторі GastroHub пройшов майстер-клас з приготування піци для дітей віком від 7 до 14 років. Захід відбувся за участі шеф-кухаря Сергія Шелестова — фіналіста кулінарного проєкту "МастерШеф".

Маленькі кухарі — великі враження: як пройшов майстер-клас «Мій перший бургер» у GastroHub

20 червня у GastroHub відбувся веселий та смачний майстер-клас для дітей та підлітків — «Мій перший бургер», який став справжньою гастропригодою для юних кулінарів

Дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина» відбувся у GastroHub

10–11 червня у просторі GastroHub відбувся унікальний дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина», який об’єднав професіоналів та гастроентузіастів навколо теми авторських мʼясних страв, технік відкритого вогню та глибокого переосмислення української кухні

У GastroHub відбувся семінар про сучасні технології заморожування кондитерських виробів від компанії Zealandia

4 та 5 червня в просторі GastroHub на Ринку «Столичний» пройшов професійний семінар з глибокої заморозки та збереження якості кондитерських виробів, який організувала компанія Zealandia — міжнародний лідер у сфері хлібопекарських інгредієнтів і технологій