Новини

Маленькі кухарі — великі враження: як пройшов майстер-клас «Мій перший бургер» у GastroHub

20 червня у GastroHub відбувся веселий та смачний майстер-клас для дітей та підлітків — «Мій перший бургер», який став справжньою гастропригодою для юних кулінарів

Дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина» відбувся у GastroHub

10–11 червня у просторі GastroHub відбувся унікальний дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина», який об’єднав професіоналів та гастроентузіастів навколо теми авторських мʼясних страв, технік відкритого вогню та глибокого переосмислення української кухні

У GastroHub відбувся семінар про сучасні технології заморожування кондитерських виробів від компанії Zealandia

4 та 5 червня в просторі GastroHub на Ринку «Столичний» пройшов професійний семінар з глибокої заморозки та збереження якості кондитерських виробів, який організувала компанія Zealandia — міжнародний лідер у сфері хлібопекарських інгредієнтів і технологій

У GastroHub відбувся ексклюзивний майстер-клас від всесвітньо відомого шефа-кондитера Еммануеля Амона

17 червня в студії GastroHub на Ринку «Столичний» відбувся унікальний майстер-клас із кондитерського та шоколадного мистецтва під керівництвом Еммануеля Амона — всесвітньо відомого Maître Artisan Pâtissier та амбасадора шоколаду Luker Chocolate

ПОНАД 6 ТИСЯЧ НАЛИСНИКІВ ДЛЯ ЗСУ

Відома шеф-кухарка Тетяна Літвінова разом із командою справжніх патріотів провели благодійний захід «Млинці для ЗСУ»

З НОВИМ 2024 РОКОМ!

Дорогі гурмани та професіонали кулінарної справи! Вітаємо вас із Новим 2024 роком!