Новини

«Кухня Азії для початківців»!

Перше заняття стало гастрономічним лікнепом по основним інгредієнтам кухні В'єтнаму, Таїланду та Кореї.

Семінар «Все про Сидр»!

"Яким має бути справжній сидр? Чи можливо його зробити правильним в Україні? Який сидр у США?" - про все це та ін. розповіла Карла Снайдер.

Семінар-тренінг від компанії «Арспроект»

Шеф-кондитер Jens Visser продемонстрировал как вкусно приготовить десерты из продукции Lubeca.

Володимир Дегтярьов з курсом "Особистий бренд"

"Про що говорити і що показувати шеф кухарю в своїх соц.мережах?" - про це та багато іншого дізнавалися на курсі "Особистий бренд".

Модуль "Ферментація овочів, фруктів та ягід"

Дієго детально пройшовся по термінології, пояснивши суть процесу ферментації і його принципи.

Липневий "Шефський день"!

Подробиці про стажування українських шефів за кордоном, корисні лайфхаки, капуста кейл, комбуча та багато чого іншого!