Новини
22.02.2019
Food-хімія. Лікнеп для кухаря.
Складові будь-якого продукту - білки, жири і вуглеводи - плюс полісахариди - про це і не тільки говорили в GastroHub 21 лютого.
20.02.2019
Якщо дізнався щось нове, то день прожитий не дарма! Лютневий шефський день був по-особливому плідним.
18.02.19
Цінителі морепродуктів зібралися на гастровечерю від Дмитра Сапронова та Дениса Отрощенка.
«Риба та морепродукти» - з такою невигадливою назвою пройшов незабутній і вражаючий авторський вечір.
04.02.19
Практичний курс «Тверді та напівтверді сири» від Тетяни Дядечко в GastroHub.
Курс для тих, хто любить смачні, якісні та безпечні сири.
28.01.19
У неділю ввечері відбувся дебют молодого шеф-кухаря Данііла Яковенка.
27 січня в GastroHub відбулась авторська вечеря, присвячена морепродуктам.
25.01.19
«Шефський день. Січень» - done!
Вражаючий шефський день, активний і емоційний відкрив цикл шефських днів 2019-го року.