Новини

22.03.2019

21.03 в GastroHub пройшов щомісячний «Шефський день»

Шокова заморозка - головна тема заходу, привернувши увагу кухарів навіть з-за кордону

21.03.19

Тренінг для директорів ресторанів від тренінг-центру Віти Дубчак

Бізнес-кейси, бізнес-ігри та бізнес-завдання та багато іншого для рекерівників ресторанного бізнесу

18.03.19

«Доообра ферма» унікальність та особливість сирів ТМ.

Ольга Терницька та засновник відомої сироварні розкрили деякі секрети сирного бізнесу.

25.02.2019

Рубен Трінкадо "Про гриби і трюфелі з використанням іспанських молекулярних текстур"

Іспанський шеф-кухар розповів в GastroHub про іспанські техніки, майбутнє української гастрономії і своє враження про ринок «Столичний».

22.02.2019

Food-хімія. Лікнеп для кухаря.

Складові будь-якого продукту - білки, жири і вуглеводи - плюс полісахариди - про це і не тільки говорили в GastroHub 21 лютого.

20.02.2019

Кращі ресторани, кращі стажування, кращі шефи, кращі локальні продукти - про це говорили на лютневому Шефському дні.

Якщо дізнався щось нове, то день прожитий не дарма! Лютневий шефський день був по-особливому плідним.