Новини
24.11.18
Якщо ви думаєте, що знаєте про свинину все, повірте, ви помиляєтеся!
Петя Павлович - кухар з Москви - показав, як варто працювати зі свининою.
21.11.18
Шефський день: fine dining, огляд літератури, брокко й трюфеля.
Новий продукт, нова література і нові тенденції в кулінарії - такі теми сьогоднішнього шефського дня.
19.11.18
«Коза Чка» і литовські сировари відвідали GastroHub
Сири з України та Литви, вино і божевільна кількість нової інформації - з цього почала роботу міжнародна Асоціація сироварів.
16.11.18
Найбільший форум ресторанно-готельного бізнесу FoReCh-2018 - done!
Оптовий ринок «Столичний» представив проект GastroHub на спільному стенді Fontegro Ukraine і компанії Profitex.
12.11.19
Барвисті птахи урізноманітнили суботній день на нашій локації