Професійна кухня-студія

Створюйте свої шедеври просто зараз: навчайте та навчайтеся на професійній кухні GastroHub.
Тут є усі умови для творчості та навчання!
Орендуючи приміщення, ви зможете скористатися:
- Кухнею, площею 60 м.кв.;
- Професійною кухарською технікою та якісним сучасним інвентарем;
- 5-метровим центральним кухарським столом з мийкою та вбудованою тепловою шафою;
- Робочим інвентарем та посудом;
- Кавоваркою;
-Термоподом;
- Проектором;
- Екраном, WiFi та фліпчартом;
- Супроводом адміністратора;
- Паркуванням поруч з будівлею.
Орендувати приміщення кухні-студії ви можете в будь-який час доби! Ваш захід обов'язково буде супроводжувати наш адміністратор.
У GastroHub вже проходять:
- Професійні кулінарні курси;
- Тематичні майстер-класи;
- Презентація продуктів;
- Гастровечірки;
- Корпоративи.
Проведіть свій захід у GastroHub і ви!



У розпорядженні кухарів
Події
.jpeg)
Французькі торти повертаються в GastroHub!
11–13 липня Київ. Влітку GastroHub знову приймає Emmanuel Hamon — одного з найвідоміших шефів-патисьє світу.
.jpeg)
Анонс: дитячий майстер-клас «Готуємо піцу разом!» — 29 червня в GastroHub
Запрошуємо юних кулінарів на яскравий та смачний майстер-клас із приготування піци у GastroHub, який відбудеться 29 червня о 12:00 на ринку "Столичний"
.jpeg)
Маленькі кухарі — великі враження: як пройшов майстер-клас «Мій перший бургер» у GastroHub
20 червня у GastroHub відбувся веселий та смачний майстер-клас для дітей та підлітків — «Мій перший бургер», який став справжньою гастропригодою для юних кулінарів
.jpeg)
Дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина» відбувся у GastroHub
10–11 червня у просторі GastroHub відбувся унікальний дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина», який об’єднав професіоналів та гастроентузіастів навколо теми авторських мʼясних страв, технік відкритого вогню та глибокого переосмислення української кухні
.jpeg)
4 та 5 червня в просторі GastroHub на Ринку «Столичний» пройшов професійний семінар з глибокої заморозки та збереження якості кондитерських виробів, який організувала компанія Zealandia — міжнародний лідер у сфері хлібопекарських інгредієнтів і технологій

17 червня в студії GastroHub на Ринку «Столичний» відбувся унікальний майстер-клас із кондитерського та шоколадного мистецтва під керівництвом Еммануеля Амона — всесвітньо відомого Maître Artisan Pâtissier та амбасадора шоколаду Luker Chocolate