Професійна пекарня
GastroHub Bakery — це новий унікальний простір для взаємодії спільноти, виробників продуктів, професіоналів хлібопекарської та кондитерської справи й охочих навчатися.
GastroHub Bakery є спільним проектом ринку «Столичний» і группи компаній «Profitex Україна».
Зона BAKERY обладнана за останніми трендами європейської культури створення хліба і допоможе протестувати сучасні інгредієнти і технології випічки.
Тут ви можете:
- приготувати власноруч найсмачнішу піцу чи круасани поряд із професійними пекарями;
- провести семінар чи майстер-клас з випічки;
- зняти кулінарну програму чи відео для блогу;
- провести заняття кулінарної школи.
Орендуючи приміщення, ви зможете скористатися:
- Професійною пекарською технікою, зокрема
Апарат шокової заморозки COLDLINE MODI W10U (Італія);
Комбінована пекарська піч / піца Moretti Forni (Італія);
Модульна подова піца-піч / Moretti Forni (Італія);
Тістораскаточна машина / Rollmatic
Тістоміси
- Якісним сучасним інвентарем та посудом;
- WiFi та фліпчартом;
- Банерною стійкою 2*2 м;
- Паркуванням поруч з будівлею.
Працюємо для вас 24/7, кожен захід супроводжує адміністратор, який допоможе вирішити будь-які організаційні питання.
Розширюйте горизонти, обмінюйтеся досвідом, втілюйте найсміливіші задуми разом з GastroHub і GastroHub Bakery!
У розпорядженні пекарів
Події
АНОНС: МАЙСТЕР-КЛАС З ВИПІЧКИ ШТОЛЕНІВ ТА ІНШИХ СОЛОДОЩІВ
24 листопада відбудеться майстер-клас від досвідченого та неймовірно талановитого шеф-кондитера Людмили Казмерчук
АНОНС: МАЙСТЕР-КЛАС "КРЕАТИВНА ВИПІЧКА"
30 листопада, у суботу, запрошуємо на майстер-клас "Креативна випічка" від практикуючого шефа Школи пекарів Артема Дев’яткіна
ІНТЕНСИВ ДЛЯ БЛОГЕРІВ ТА ПІДПРИЄМЦІВ «BLOGGERS GASTRO DAY»
6 листопада о 15:00 на ринку «Столичний» у студії Gastro Hub відбудеться «Bloggers Gastro Day»
17-18 жовтня Денис Суховій проведе майстер-клас для тих, хто небайдужий до листкових виробів, планує опанувати нові техніки і розширити асортимент вітрини кафе
АНОНС МК: «СМАКИ ОСЕНІ: ТОРТИ, ТІСТЕЧКА І ПИРОГИ»
12 та 13 жовтня запрошуємо вас у Gastro Hub на демонстраційно-практичний майстер-клас від фахівця кондитерського мистецтва Олени Оніщенко
6 жовтня, у неділю, запрошуємо вас на майстер-клас "Пироги як мистецтво" від Людмили Чепурняк