Майстер-класи

Покажіть світові свої кулінарні шедеври та навчайте інших - створіть свій майтер-клас в GastroHub!
Орендуючи приміщення, ви зможете скористатися:
- Кухнею, площею 60 м.кв.;
- Професійною кухарською технікою та якісним сучасним інвентарем;
- 5-метровим центральним кухарським столом з мийкою та вбудованою тепловою шафою;
- Проектором, екраном, WiFi та фліпчартом;
- Паркуванням поруч з будівлею.
Зона майстер-класів розрахована на 24 робочих місця, 12 столів, які обладнані мийками й розетками.
Приміщення чудово підійде для професійних фото- та відеозйомок та проведення семінарів та активних майстер-класів.
Працюємо для вас 24/7, кожен захід супроводжує адміністратор, який допоможе вирішити будь-які організаційні питання.

У розпорядженні кухарів
Події
.jpeg)
Французькі торти повертаються в GastroHub!
11–13 липня Київ. Влітку GastroHub знову приймає Emmanuel Hamon — одного з найвідоміших шефів-патисьє світу.
.jpeg)
Анонс: дитячий майстер-клас «Готуємо піцу разом!» — 29 червня в GastroHub
Запрошуємо юних кулінарів на яскравий та смачний майстер-клас із приготування піци у GastroHub, який відбудеться 29 червня о 12:00 на ринку "Столичний"
.jpeg)
Маленькі кухарі — великі враження: як пройшов майстер-клас «Мій перший бургер» у GastroHub
20 червня у GastroHub відбувся веселий та смачний майстер-клас для дітей та підлітків — «Мій перший бургер», який став справжньою гастропригодою для юних кулінарів
.jpeg)
Дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина» відбувся у GastroHub
10–11 червня у просторі GastroHub відбувся унікальний дводенний майстер-клас «Taste of Мʼясо. Риба. Дивина», який об’єднав професіоналів та гастроентузіастів навколо теми авторських мʼясних страв, технік відкритого вогню та глибокого переосмислення української кухні
.jpeg)
4 та 5 червня в просторі GastroHub на Ринку «Столичний» пройшов професійний семінар з глибокої заморозки та збереження якості кондитерських виробів, який організувала компанія Zealandia — міжнародний лідер у сфері хлібопекарських інгредієнтів і технологій

17 червня в студії GastroHub на Ринку «Столичний» відбувся унікальний майстер-клас із кондитерського та шоколадного мистецтва під керівництвом Еммануеля Амона — всесвітньо відомого Maître Artisan Pâtissier та амбасадора шоколаду Luker Chocolate