Новини

Семінар «Все про Сидр»!

"Яким має бути справжній сидр? Чи можливо його зробити правильним в Україні? Який сидр у США?" - про все це та ін. розповіла Карла Снайдер.

Семінар-тренінг від компанії «Арспроект»

Шеф-кондитер Jens Visser продемонстрировал как вкусно приготовить десерты из продукции Lubeca.

Володимир Дегтярьов з курсом "Особистий бренд"

"Про що говорити і що показувати шеф кухарю в своїх соц.мережах?" - про це та багато іншого дізнавалися на курсі "Особистий бренд".

Модуль "Ферментація овочів, фруктів та ягід"

Дієго детально пройшовся по термінології, пояснивши суть процесу ферментації і його принципи.

Липневий "Шефський день"!

Подробиці про стажування українських шефів за кордоном, корисні лайфхаки, капуста кейл, комбуча та багато чого іншого!

Компанія «Бетта-Сервіс» провела тренінг для продавців ринку "Столичний".

Експерти компанії «Бетта-Сервіс» підготували поглиблений курс з дезинфекції, особистої гігієни та ін.