Новини
Компанія «Бетта-Сервіс» провела тренінг для продавців ринку "Столичний".
Експерти компанії «Бетта-Сервіс» підготували поглиблений курс з дезинфекції, особистої гігієни та ін.
Як пройшов український форум "СПРАВА В М'ЯСІ"
1-ий форум «Справа в м'ясі» - захід для шефів і кухарів, присвячений вивченню м'яса, технікам приготування та обладнанню.
«Шаркутерія» від центру FONTEGRO
Темою модуля стало виробництво бекону, салямі, прошутто, прошутто-котто, лардо в ресторані.
Майстер-клас "SLOW FOOD як стиль життя"
Літо у GastroHub почалося повільно, спокійно, а головне, смачно завдяки QIMIQ & PASTRY CHEF!
Травневий "Шефський день" вже позаду!
Восьминіг, кальмари, креветки, мікрогрін, спеції, бабагануш та інші смачні цікавинки в системі смаків
14.05.2019
Кондитерський бум - майcтер-класи Марії та Дмитра Манахових!
Учасники створюють справжній витвір мистецтва, готують торти, чизкейки, цукерки та опановують техніку гляссажу.