Новини
Семінар-тренінг від компанії «Арспроект»
Шеф-кондитер Jens Visser продемонстрировал как вкусно приготовить десерты из продукции Lubeca.
Володимир Дегтярьов з курсом "Особистий бренд"
"Про що говорити і що показувати шеф кухарю в своїх соц.мережах?" - про це та багато іншого дізнавалися на курсі "Особистий бренд".
Модуль "Ферментація овочів, фруктів та ягід"
Дієго детально пройшовся по термінології, пояснивши суть процесу ферментації і його принципи.
Подробиці про стажування українських шефів за кордоном, корисні лайфхаки, капуста кейл, комбуча та багато чого іншого!
Компанія «Бетта-Сервіс» провела тренінг для продавців ринку "Столичний".
Експерти компанії «Бетта-Сервіс» підготували поглиблений курс з дезинфекції, особистої гігієни та ін.
Як пройшов український форум "СПРАВА В М'ЯСІ"
1-ий форум «Справа в м'ясі» - захід для шефів і кухарів, присвячений вивченню м'яса, технікам приготування та обладнанню.