МАЙСТЕР-КЛАС «ТЕМНИЙ І СВІТЛИЙ ХЛІБ»

30-31 серпня у студії Gastro Hub відбудеться дводенний курс із випічки хліба. Навчання проведе Денис Суховій. Майстер-клас корисний як для професіоналів, так і для власного хобі.
У програмі МК:
- Бородино (темний заварний хліб).
- Метей (заварний житній хліб)
- Кампань (пшеничний з 10% житнього борошна)
- Багет (пшеничний)
- Гречка (пшеничний з гречаним борошном)
Техніка замісів пшеничного і житнього хлібів.
Ферментація і її важливість.
Оцукрювання (заварювання тіста і чому це цікаво).
Формовка, декорування.
Закваска і специфіка її ведення.
Випічка на подовій і конвекційній печі.
Адреса та час:
10:00-16:00
Київ, ринок "Столичний", вул. Велика Кільцева, 110а, Павільйон В1, 2 поверх.
У результаті навачання ви отримаєте сертифікат, задоволення від роботи з найпрекраснішим продуктом у світі, а ще заберете із собою свіжий хліб, який створили власними руками.
Вартість - 6900 грн.
Запис - через Інстаграм