НАВЧІТЬСЯ ПЕКТИ ІДЕАЛЬНИЙ ХЛІБ
11-12 квітня відбудеться практичний майстер-клас із випічки хліба. Захід проведе пекар з багаторічним досвідом, власник пекарні Денис Суховій.
Теоретична програма майстер-класу:
Європейська технологія хлібопечіння.
Ферментація в низьких температурах.
Випічка на подовій печі.
Огляд обладнання.
Обговорення додаткових питань.
Практична частина:
Кампань.
Гречаний хліб.
Монж з сиром.
Монж з родзинками.
Чіабатта солодощами з льоном.
Чіабатта з томатом.
Паска (Панеттоне).
Тісто комбіноване: закваска-дріжджі, а також опарним методом.
Початок о 10:00, закінчення о 16:00.
Місце: Gastro Hub на ринку "Столичний".
Вартість 6500 грн.