НАВЧІТЬСЯ РОБИТИ ЗВАБЛИВІ "ТІСТЕЧКА-ФРУКТИ"
18 травня неперевершена майстриня кондитерського мистецтва Катерина Крижанівська проведе практичний майстер-клас "Тістечка-фрукти".
У програмі заходу:
1. Гармонійне поєднання мусових текстур з бісквітами та хрусткими коржами для балансу смаку.
2. Технологія приготування фруктових глазурей та велюру.
3. Створення тістечок у формі фруктів та ягід.
- Ожина
- Вишня
- Лимон
- Яблуко
Готуємо разом з якісних продуктів, дегустуємо і насолоджуємося запашною кавою та смачним обідом. ☕
Всі готові вироби ви зможете забрати додому!
ДОВІДКА
- викладача кондитерского мистецтва у французській школі DGF 2013-2018;
- учасниця чемпіонату світу Mondial des Arts Sucres 2018 р.;
- суддя від Украіни на чемпіонаті Mondial des Arts Sucres 2016 р.;
- випускниця Кондитерської Школи в Лондоні LeCordon Bleu 2013 р.;
- переможниця телевізійного шоу «Великий пекарський турнір» 2013 р. ("Backe off", Великобританія).
Майстер-клас відбудеться за адресою:
вул. Велика Кільцева, 110а
Студія Gastro Hub (Павільйон В1, поверх 2)
Запис за тел. 067-327-11-25 (Тетяна)