"PRO bakery": як побудувати пекарню як бізнес
З чого починається пекарня: з бізнес-плану або високої місії? Як будувати бізнес в нинішніх умовах і що важливо врахувати для досягнення успіху?
Найчастіше професійний світ пекарні ззовні виглядає зовсім інакше, ніж з середини. І для новачка на початковому етапі все здається цікавим і незвіданим. Однак який він насправді - ексклюзивною і найправдивішою інформацією володіють лише профі пекарської справи та радо нею діляться.
29 вересня в “Gastro Hub” відбувся івент “PRO bakery”. Серед учасників - чинні та майбутні власники пекарського бізнесу, які бажають розвиватися і будувати бізнес у відповідно до сучасних тенденцій і вимог.
Спікери івенту розповіли, як грамотно побудувати бізнес-план, як вигідно інвестувати, допомогли учасникам розібратися, яку концепцію краще вибудувати в конкретних випадках, а також на прикладах пояснили, як підібрати асортимент продукції, який створить топ продажів. Чималу роль в організації бізнесу відіграє правильна підготовка документів - цьому питанню теж приділили багато уваги. Учасники "PRO bakery" дізналися, про що важливо подбати на початкових етапах планування бізнесу, які документи необхідні для організації роботи пекарні та похідних від неї, а також як повинна бути влаштована пекарня відповідно до системи харчової безпеки HACCP.
Після змістовної розповіді спікерів почалась дискусія серед учасників. Адже поділитися досвідом і дізнатися думку професіоналів на розв'язання складного питання міг кожен! Впевнені, спілкування було дуже захопливим і корисним, як для спікерів, так і для всіх учасників "PRO bakery". Тож далі буде!