У GastroHub відбувся ексклюзивний майстер-клас від всесвітньо відомого шефа-кондитера Еммануеля Амона

Майстер-клас

 

17 червня в студії GastroHub на Ринку «Столичний» відбувся унікальний майстер-клас із кондитерського та шоколадного мистецтва під керівництвом Еммануеля Амона — всесвітньо відомого Maître Artisan Pâtissier та амбасадора шоколаду Luker Chocolate.

Пан Амон — один з найвпливовіших шефів сучасності, чия майстерність визнана на престижних світових конкурсах, зокрема World Chocolate Masters. Під час заходу він продемонстрував сучасні техніки роботи з шоколадом, представив авторські десерти та поділився власними секретами створення вишуканих солодощів.

Учасники мали змогу побачити процес приготування таких десертів:

TRUFFEE — мус із чорного шоколаду з трюфельною олією, хрусткий гречаний штрейзель, праліне з кавою

PARFUM DU MIDI — білий шоколад з розмарином, персикове желе, фісташковий штрейзель

FUSION BLANCHE — білий шоколад із начинкою з кокосу та пармезану

DUBAI WAY — молочний ганаш, фісташкове праліне, хрусткий бісквіт

PROVENCE — лавандовий крем Namelaka, малинові кулі

CARAMANDA — карамельний крем, печиво Speculoos, желе з чаю і мандарину

HINDI — манго і маракуйя з карі, білий шоколад з карамеллю та арахісовою глазур’ю

BLACK FOREST SPIRIT — желе з вишні, шоколадний крем, шоколадний тюїль

Усі солодощі були створені з використанням преміального шоколаду Luker Chocolate (Колумбія) та фруктових пюре La Fruitière (Франція).

Ми щиро дякуємо Еммануелю Амону за натхнення, глибину знань і атмосферу справжнього кондитерського мистецтва!

Також дякуємо нашим гостям, кондитерам і всім, хто долучився до цього гастрономічного свята.

Слідкуйте за оновленнями — попереду ще більше подій та смаків у GastroHub!