У GastroHub відбувся ексклюзивний майстер-клас від всесвітньо відомого шефа-кондитера Еммануеля Амона

17 червня в студії GastroHub на Ринку «Столичний» відбувся унікальний майстер-клас із кондитерського та шоколадного мистецтва під керівництвом Еммануеля Амона — всесвітньо відомого Maître Artisan Pâtissier та амбасадора шоколаду Luker Chocolate.
Пан Амон — один з найвпливовіших шефів сучасності, чия майстерність визнана на престижних світових конкурсах, зокрема World Chocolate Masters. Під час заходу він продемонстрував сучасні техніки роботи з шоколадом, представив авторські десерти та поділився власними секретами створення вишуканих солодощів.
Учасники мали змогу побачити процес приготування таких десертів:
TRUFFEE — мус із чорного шоколаду з трюфельною олією, хрусткий гречаний штрейзель, праліне з кавою
PARFUM DU MIDI — білий шоколад з розмарином, персикове желе, фісташковий штрейзель
FUSION BLANCHE — білий шоколад із начинкою з кокосу та пармезану
DUBAI WAY — молочний ганаш, фісташкове праліне, хрусткий бісквіт
PROVENCE — лавандовий крем Namelaka, малинові кулі
CARAMANDA — карамельний крем, печиво Speculoos, желе з чаю і мандарину
HINDI — манго і маракуйя з карі, білий шоколад з карамеллю та арахісовою глазур’ю
BLACK FOREST SPIRIT — желе з вишні, шоколадний крем, шоколадний тюїль
Усі солодощі були створені з використанням преміального шоколаду Luker Chocolate (Колумбія) та фруктових пюре La Fruitière (Франція).
Ми щиро дякуємо Еммануелю Амону за натхнення, глибину знань і атмосферу справжнього кондитерського мистецтва!
Також дякуємо нашим гостям, кондитерам і всім, хто долучився до цього гастрономічного свята.
Слідкуйте за оновленнями — попереду ще більше подій та смаків у GastroHub!