УЛЮБЛЕНІ ДЕСЕРТИ У НОВІЙ ІНТЕРПРИТАЦІЇ
19 травня у студії Gastro Hub неперевершена майстриня кондитерського мистецтва Катерина Крижанівська проведе практичний майстер-клас "Улюблені десерти у новій інтерпритації".
Програма:
1. Київський торт в порційній подачі
2. Павлова в порційній подачі
3. Медовик в порційній подачі
4. Сен-Оноре
Пропрацюємо меренгу, заварне, бісквітне та пісочне тісто.
Приготуємо ідеальні дзеркальні злазурі.
Створимо красу своїми руками!
Готуємо разом, дегустуємо та насолоджуємося запашною кавою та смачним обідом. ☕
Вкінці заходу Ви отримаєте сертифікати та заберете додому готові вироби.
Години навчання: 9:00 - 18:00.
ІНФО:
Катерина Крижанівська - викладачка кондитерского мистецтва у французській школі DGF 2013-2018;
- учасниця чемпіонату світу Mondial des Arts Sucres 2018р.;
- суддя від України на чемпіонаті Mondial des Arts Sucres 2016 р.;
- випускниця Кондитерської Школи у Лондоні LeCordon Bleu 2013р.;
- переможниця Великобританського телевізійного шоу «Великий пекарський турнір» ("Backe off”) 2013р.
Адреса студії:
вул. Велика Кільцева, 110а
ринок "Столичний"
Павільйон В1, 2 поверх, Gastro Hub
Запрошуємо вас приєднатися до нашої чудової команди! ❤️
Запис за телефоном: 067-327-11-25 Тетяна.