Запрошуємо на майстер-клас із Великодньої випічки!

Майстер-клас

 

29-30 березня Денис Суховій проведе майстер-клас для тих, хто хоче навчитися готувати смачну та ароматну паску, та дізнатися нові секретні рецепти!

Саме для вас власник Школи Пекарів підготував розкішний та насичений курс.

За два дні ви навчитеся замішувати, листкувати тісто, працювати з температурами, варити крем.

У програмі навчання:

- Круасан класничний

- Круасан з фісташковим заварним кремом

- Круасан з карамеллю

- Шосон з яблуком (тісто наполеон). Закритий пиріг

- Шосон з вишнею (тісто наполеон). Закритий пиріг

- Панеттоне з макронажем і пластівцями

Окрім всієї механіки ви навчитеся фантазувати і створювати нові рецепти власноруч.

Якщо вам за знаннями, то вам у Школу Пекарів!

Адреса: м. Київ вул. Велика Кільцева, 110а, ринок «Столичний», студія Gastro Hub (Павільйон В1, поверх 2)

Вартість: 7100,00 грн.

Записатись на майстер-клас можна через @suhoviydenys