У GastroHub відбувся майстер-клас з приготування піци для дітей

 

29 червня у гастропросторі GastroHub пройшов майстер-клас з приготування піци для дітей віком від 7 до 14 років. Захід відбувся за участі шеф-кухаря Сергія Шелестова — фіналіста кулінарного проєкту "МастерШеф".

Під час заняття учасники ознайомилися з основами роботи з тістом, навчились формувати та оздоблювати піцу, а також самостійно випікали її у професійній печі. Наприкінці кожна дитина отримала сертифікат про участь у майстер-класі.

Окрім кулінарної частини, діти мали нагоду відвідати музей кави, де ознайомилися з процесом обсмаження та помелу кавових зерен. Також для дітей була організована дегустація східних солодощів і дубайського шоколаду.

У той самий час для батьків проходила гастроекскурсія територією ринку "Столичний". Учасники екскурсії змогли скуштувати мʼясні та рибні продукти, випічку, спеції, а також поспілкуватися з представниками магазинів і дізнатись більше про походження та якість представленої продукції.

До організації дегустацій долучилися:

@gastro.market

@kroliki.vibes

@goldenfish_888

@suhoviydenys

Адміністрація GastroHub дякує партнерам за співпрацю та всім учасникам за інтерес до кулінарної освіти.