«Азія для початківців: кухня Китаю та В'єтнаму»!

23.11 в GastroHub відбудеться майстер-клас «Азія для початківців: кухня Китаю та В'єтнаму»!

У меню:
- Качка по-пекінськи - оригінальний рецепт (теорія), швидкий рецепт (практика).
- Локшина китайська домашнього виробництва.
- Локшина в Гонконгському стилі смажена з бамбуком і ананасами.
- Спрінг-роли з тигровою креветкою і філе тунця.
- Неми - смажені і класичні з оригінальним соусом Дассена.
- Логман з маринованою телятиною і запеченими баклажанами або сиром тофу (на вибір).
- В'єтнамські пончики з фірмовим джемом.

Викладачі:
Костянтин Черненко - бренд шеф "VARUS", Chef ambassador "HURAKAN", глава Першої Української Асоціації шеф Кухарів міста Дніпро.

Олександр Формаджіо - експерт і прямий постачальник оригінальних продуктів з Азії, засновник фудкорту Hamonbaby на ринку "Столичний".

ВСЬОГО 12 МІСЦЬ.

Організатори заходу: Олена Мукосей і Олександр Формаджіо

Дата проведення: 23.11.2019

Час проведення: 11: 00-18: 00

Вартість:

- 1 учасник за одним робочим столом - 1600 грн.

- 2 учасники за одним робочим столом - 2000 грн.

Телефон для реєстрації: (063) 917 10 78

Чекаємо Вас! Буде пізнавально та смачно.