Бізнес-сніданок «Бізнес як система»

Під час першого заходу, що відбудеться 11 лютого, для представників ресторанної сфери організатори обіцяють цікаві дискусії, серед яких обговорять:

1. Системний бізнес:

    1.1. Як виглядає системний ресторанний бізнес, який працює як годинник: ефективна структура

закладу, стандартизація, внутрішній документообіг.

2. Робота з персоналом:

     2.1. як необхідно змінити систему, щоб зменшити вплив кадрового голоду;

     2.2. кого приймати на роботу, як за допомогою одного питання визначити, підходить вам кандидат чи ні?

     2.3. мотивація співробітників в сучасних умовах;

     2.4. де взяти гроші на підвищення зарплати;

     2.5. як навчати співробітників, якщо є ризик, що вони підуть від вас.

3. Управління якістю обслуговування:

     3.1. як досягти виконання стандартів, які припадають пилом на полиці;

     3.2. що важливіше: стандарти або особистісний підхід до кожного гостя;

     3.3. атмосфера контакту;

4. Управління якістю продукції:

     4.1. безпека харчової продукції (міжнародні стандарти НАССР): плюси і мінуси впровадження;

     4.2. чому ідеальний зовнішній вигляд зерна не є показником його ідеальних або особливих смакових характеристик;

     4.3. сталість якості продукції: як його досягти на прикладі приготування еспрессо і капучино;

     4.4. що необхідно стандартизувати.


Ведучі: тренер-методист, бізнес-консультант з управління - Віта Дубчак. Сертифікований відповідно до міжнародних стандартів внутрішній аудитор системи менеджменту безпеки харчової продукції (Food Safety Management System Internal Auditor Training Course HACCP, ISO 22000: 2005 and ISO 19011: 2011 standards, серія UA / 034/01654, (Bureau Veritas)), сертифікований бізнес -тренер за стандартами IBSTPI (Асоціація IBSTPI). Тренер-бариста - Наталя Вовк. сертифікований бариста SCAЕ.

З питань участі звертайтесь за телефоном: +38 097 63 23 831, Вікторія.