Ферментація, масла, новинки в кухонній техніці й звичайно ж фермери.

На черговому Шефському дні, який пройде за підтримки Chef congress Fontegro Ukraine, поговоримо:

- про ферментації при приготуванні гострих соусів;

- про винний оцет;

- про скандинавські кулінарні техніки «з перших вуст» від кухаря, який пройшов стажування в ресторані з 2* Мішлєн;

- про крафтову продукції, яку особисто представлять фермери;

- про PacoJet і його аналог від італійців;

- GastroHub відвідає великий виробник із Західної України, який розповість про виробництво, зберігання й використання рослинних масел;

- і як же без самоосвіти? Будемо говорити про книжкові новинки для кухарів!

Всі бажаючі зможуть взяти участь в екскурсії по ринку «Столичний».

Вхід на захід безкоштовний за попередньою реєстрацією за посиланням.

Також буде онлайн трансляція.