Фуд-хімія для кухаря вже з жовтня в GastroHub

У GastroHub під чуйним керівництвом кандидата технічних наук за спеціальністю "Технологія продуктів харчування" Олександром Сабіров відбудеться захід, корисний для кухарів-професіоналів і початківців, які хочуть розібратися в правилах приготування продуктів. Чому в одних стравах використовуються свіжі яйця, а в інших їх зістарюють, як не зробити з найніжнішого м'яса тверду й жорстку субстанцію й чому не варто солити овочі до закінчення процесу їх приготування - про це й не тільки йтиме мова на нашій локації. Такі освітні заходи допоможуть розібратися з продуктом, поглянути на нього зсередини і зрозуміти, як же краще його приготувати, щоб досягти бажаного результату.

Подивіться в середину продукту, почніть з основ, щоб досягти успіху у своїй справі!