Як створювати нові смаки за допомогою спецій з усього світу

Смак продукту робить правильно підібрана спеція і приправа. Жодна страва не обійдеться без використання тих чи інших спецій. Але багато хто забуває або й не знає, що, наприклад, той же запашний перець, зберігає свій аромат тільки протягом 2-х годин після помелу, а правильно зроблений бленд каррі зможе надати смак будь якому простому локальному продукту.

Черговий модуль від навчального центру Fontegro відбудеться 28 травня в GastroHub. На майстер-класі шеф-кухаря ресторану «Одеса» і «Spicy NoSpicy» Юрія Приємського учасники дізнаються, як створювати нові смаки за допомогою спецій! Після модуля ви будете вміло лавірувати в поєднаннях і знати основні правила. Ви зможете правильно готувати, вибирати і зберігати приправи і спеції. Ви також будете знати, як і в яких випадках використовувати ефірні масла. Ви будете розуміти, якими спеціями надати азіатський, японський, грузинський, американський, марокканський або ізраїльський відтінок смаку вашій страві. Ви також будете знати, як і в яких випадках краще використовувати ефірні масла.

З питань участі звертайтеся сюди.