«Коза Чка» збирає сироварів в GastroHub.

Курс по сироварінню проведе тандем сироварів - Valdas Kavaliauskas із Литви та український сировар Тетяна Дядечко – засновниця компанії «Коза Чка», вчитель-сировар, яка увійшла в топ 500 успішних жінок України за версією журналу «Women».

 Під час курсу розглядатимуться питання:
- оцінка якості молока;
- використання бактерій та ферментів;
- робота зі згустком;
- способи посолки сиру;
- мистецтво зберігання сирів або афінаж.
Учасників курсу пропрацюємо технологію сирів із блакитною цвіллю по типу Рокфор, та сиру із цвіллю Мукор.
А після закінчення навчання відбудеться зустріч із українськими та литовськими сироварами з дегустацією смачних сирів та розповідями про історії їх створення. 

Більш детальну інформацію щодо участі можна дізнатися по телефону – 0969822582