Курс «Директор ресторану: управління від "А" до "Я"»

З 23.07 по 25.07 в GastroHub пройде курс «Директор ресторану: управління від "А" до "Я"». Автор і ведуча курсу - тренер-методист, бізнес-консультант з управління - Віта Дубчак. Її досвід роботи в ресторанному бізнесі з 1997 року, старт кар'єри - ПІІ МакДональдс. Реалізувала ряд проектів по стандартизації ресторанного бізнесу, навчання персоналу, працювала керівником відділу навчання та розвитку персоналу роздрібної мережі, виконавчим директором мережі кав'ярень, автор статті в журналах "Академія гостинності", "HRD" та ін.

На курсі будете аналізувати цифри і встигнете прийняти 33 рішення! Візьмете участь в сліпому тестуванні на визначення якості продукції. Самі пропрацюєте всі вправи і отримаєте особисто зворотній зв'язок від тренера. Навчитеся визначати емоційно-поведінкові типи людей і працювати з кожним із них в ролі директора. А також отримаєте особистий 30-ти денний план роботи по досягненню мети та інструменти, з якими це реально.

Курс підготовлений для:

- директора ресторану, який вже працює на посаді, і хоче підвищити свою кваліфікацію, придбати нові для себе компетенції, навички та інструменти побудови системного бізнесу;
- директорів ресторану, які тільки приступили до посади, і хочуть "все розкласти по полицях" в своїй роботі;
- для всіх, хто хоче показати свою ефективність в ролі керівника вже протягом першого місяця після тренінгу;

Детальна інформація та реєстрація тут.